Τώρα με το MasoutisApp, εξαργυρώνετε εκπτωτικά κουπόνια και κερδίζετε περισσότερα!
Εισάγετε τον αριθμό της MasCard σας και στην συνέχεια τον αριθμό του κινητού σας για να σας στείλουμε το Pin για την είσοδο στα κουπόνια. Καταχωρείτε το Pin και επιλέγετε ποιά κουπόνια θέλετε να εξαργυρώσετε στο ταμείο, σκανάροντας το QRcode.

Για οδηγίες χρήσης των εκπτωτικών κουπονιών του Masoutis App πατήστε εδώ.
• Αποκτήστε δωρεάν πρόσβαση στο internet στα καταστήματα λιανικής, με το masoutis FREE Wi-Fi!
Συνδεθείτε στο δίκτυο MasoutisFreeWiFi και κατεβάστε το masoutis mobile app. Μπείτε στο tab FREE Wi-Fi στην αρχική σελίδα της εφαρμογής. Πατήστε Σύνδεση και πλοηγηθείτε στο internet!
• Η εφαρμογή Masoutis δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να ενημερώνονται για τις καθημερινές προσφορές των σούπερ μάρκετ Μασούτης, να περιηγηθούν στα Φυλλαδία Προσφορών, να ελέγχουν τους πόντους που έχουν συγκεντρώσει από αγορές με τη χρήση της κάρτας πιστότητας Mas Card και να παίρνουν πληροφορίες για τις δραστηριότητες της εταιρείας.
• Μέσω του διαδραστικού χάρτη της εφαρμογής Μasoutis οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν ποιο κατάστημα Μασούτης βρίσκεται κοντά τους, να πάρουν πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης για αυτό.
• Στο σημειωματάριο της εφαρμογής Μasoutis οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους λίστες αγορών. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού της κάθε λίστας, με όλες τις συσκευές του χρήστη, βάση της κάρτας MasCard.
(Στο Android συγχρονίζει πατώντας παρατεταμένα και στο iOS σέρνωντας αριστερά, επιλέγοντας "Λοιπά -> Συγχρονισμός").
• Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να ενημερωθούν για τα Νέα, τους Διαγωνισμούς Μασούτης, τα χρήσιμα άρθρα Υγείας & Ευεξίας καθώς και να παρακολουθήσουν την ενότητα Ένας chef στην κουζίνα μας.
• Επίσης μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τμήματα της εταιρίας Μασούτης και να εγγραφούν στο NewsLetter.
Περιήγηση στα φυλλάδια προσφορών.
Αφού επιλέξετε ένα φυλλάδιο προσφορών, πατώντας στο κέντρο της οθόνης, εμφανίζονται οι επιλογές προβολής. Στο πλήκτρο κάτω αριστερά (2η εικόνα) υπάρχει η κατηγοριοποίηση των φυλλαδίων, ενώ στο πλήκτρο πάνω δεξιά (4η εικόνα) υπάρχει η προβολή όλων των σελίδων.
Ανακαλύψτε το!