F.A.Q.
Μπορείτε να δείτε τις τρέχοντες ώρες λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής μασούτης στην ενότητα Ωράριο του site μας https://www.masoutis.gr/Orario

Μπορείτε να βρείτε εύκολα τα καταστήματα λιανικής μασούτης στην ενότητα Καταστήματα του site μας, μέσα από το πεδίο αναζήτησης καταστήματος ή με τη χρήση του χάρτη https://www.masoutis.gr/Stores .

Η mas card χορηγείται εντελώς δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς σας. Ισχύει σε όλα τα καταστήματα λιανικής μασούτης, στο ηλεκτρονικό κατάστημα eshop μασούτης και στο mobile app Scan & Shop μασούτης και έχει απεριόριστη διάρκεια. Μπορείτε να την αποκτήσετε με δύο τρόπους. Είτε συμπληρώνοντας μια απλή αίτηση στο ταμείο οποιουδήποτε καταστήματος μασούτης, είτε ηλεκτρονικά, μέσω του site μας εδώ https://www.masoutis.gr/MasCard/NewCard.

Η εταιρία διαθέτει το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα eshop μασούτης https://eshop.masoutis.gr/ και το mobile app Scan & Shop για ηλεκτρονικές αγορές. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε 45 πόλεις της Ελλάδας. Η παράδοση των αγορών στο χώρο σας είναι εντελώς δωρεάν, με ελάχιστη αξία παραγγελίας 40€. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα η οποία ισχύει μόνο για τις παραγγελίες που υποβάλλονται μέσω eshop. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ https://www.masoutis.gr/Services/HomeDelivery

Προκειμένου να δώσουμε σε όλους τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα, υπάρχει και η υπηρεσία της τηλεφωνικής παραγγελίας η οποία γίνεται μέσω του πανελλαδικού τηλεφωνικού μας κέντρου στο 2310 2310 88 (αστική χρέωση). Η υπηρεσία της παράδοσης είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ, με πληρωμή μετρητά ή με πιστωτική κάρτα. Δείτε περισσότερα εδώ https://www.masoutis.gr/Services/HomeDelivery

Είναι η κάρτα πιστότητας της μασούτης η οποία δίνει αποκλειστικά προνόμια σε όλους εσάς, τους πιστούς καταναλωτές μας.

1. Συγκεντρώνετε άμεσα πόντους από τις αγορές σας!
• Με κάθε αγορά αξίας 3€ κερδίζετε 1 πόντο στη mas card σας (με αγορές αξίας 6€ κερδίζετε 2 πόντους κ.ο.κ). Εξαιρούνται οι αγορές που αφορούν στις κατηγορίες προϊόντων: Κενές φιάλες, περιοδικά, εφημερίδες, τσιγάρα, τυχερά παιχνίδια, κάρτες χρόνου ομίλιας & internet.
• Κερδίζετε επιπλέον πόντους αγοράζοντας προϊόντα που έχουν ειδική σηματοδότηση στα καταστήματα λιανικής μασούτης
• Κερδίζετε 1 πόντο στη mas card σας και με κάθε αγορά προϊόντος Mr. Grand (Εξαιρούνται: Ζάχαρη Mr. Grand, εμφιαλωμένο νερό 1,5lit και 0,5lit)

2. Εξαργυρώνετε άμεσα πόντους που έχετε συγκεντρώσει!
• Για κάθε 200 πόντους που έχετε συγκεντρώσει σύμφωνα με τα παραπάνω κερδίζετε έκπτωση αξίας 6€.
• Η έκπτωση των 6€ παρέχεται άμεσα και τα 6€ αφαιρούνται αυτόματα από το λογαριασμό σας μόλις οι πόντοι σας συμπληρωθούν χωρίς καθυστέρηση.

3. Απολαμβάνετε άμεσες χρηματικές εκπτώσεις!
Κερδίζετε άμεσες εκπτώσεις, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την mas card αγοράζοντας τα επιλεγμένα προϊόντα που έχουν ειδική σήμανση στα καταστήματά μας.

4. Συμμετέχετε αυτόματα σε μεγάλους διαγωνισμούς και κερδίζετε πλούσια δώρα!
Χρησιμοποιείτε τη mas card σας αγοράζοντας επιλεγμένα προϊόντα από τα καταστήματα μασούτης κι εξασφαλίζετε αυτόματα τη συμμετοχή σας στις κληρώσεις διεκδικώντας έτσι κι εσείς μεγάλα δώρα!

5. Απολαμβάνετε οφέλη ειδικών προωθητικών ενεργειών
Εσείς μας δηλώνετε το κινητό σας ή το email σας, κι εμείς σας ενημερώνουμε έγκαιρα για προσφορές που σας ενδιαφέρουν! Και τώρα ακόμη περισσότερα.

6. Απολαμβάνετε μοναδικά e-coupons μέσω του masoutis app, του eshop μασούτης και του Scan & Shop app
Δηλώστε τη δική σας mas card στο masoutis app, του eshop μασούτης και του Scan & Shop app κι επωφεληθείτε επιπλέον από τα ηλεκτρονικά κουπόνια που σας προσφέρουμε.

Τα φυλλάδια προσφορών διανέμονται δωρεάν στις περιοχές που δραστηριοποιούμαστε. Διατίθενται επίσης σε όλα τα καταστήματα λιανικής Μασούτης καθώς και σε ηλεκτρονική μορφή στο site μας στο https://www.masoutis.gr/Promotion. Επιπλέον μπορείτε να ενημερώνεστε για το φυλλάδιό μας καθώς και για τριήμερες προσφορές μέσω e-mail αν εγγραφείτε στο Newsletter μας, εδώ https://www.masoutis.gr/Home/NewsLetter.

Για απορίες, παράπονα, ακόμα και προτάσεις, μπορείτε να καλέσετε, χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο, στη γραμμή καταναλωτή. Όλα τα θέματα καταγράφονται και μεταφέρονται στη διοίκηση για ενημέρωση και άμεση επίλυση. Λειτουργεί από Δευτέρα ως Σάββατο, 8:00-22:00.

Ενθαρρύνουμε όλους όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στην εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., να συμπληρώνουν την ειδική φόρμα-αίτηση, η οποία διατίθεται από το Τμήμα Προσωπικού, στα κεντρικά μας γραφεία στο 14ο χλμ Θεσσαλονίκης-Βασιλικών, 570 01. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής συμπλήρωσης της αίτησης από το site της εταιρείας εδώ https://www.masoutis.gr/Contact/Jobs.

Τα προϊόντα Mr. Grαnd & μασούτης Από τον τόπο μας, διατίθενται σταθερά σε πολύ χαμηλότερες τιμές από αυτές των ανταγωνιστικών προϊόντων και για την εκλεκτή τους ποιότητα εγγυάται η εταιρεία μασούτης. Διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα λιανικής Μασούτης και πουθενά αλλού. Μπορείτε να δείτε την γκάμα των προϊόντων μας στην ενότητα Τα προϊόντα μας στο site. https://www.masoutis.gr/PrivateLabel/MrGrandProducts.

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες των περισσότερων τραπεζών (VISA MASTERCARD, DINERS, AMERICAN EXPRESS, ΕΘΝΟΚΑΡΤΑ). Για ηλεκτρονικές αγορές, μέσω του eshop και του Scan&Shop app μπορείτε επίσης να πληρώσετε κατά την παράδοση με μετρητά ή κάρτα ή online μέσω viva payments. Επιπλέον εξαργυρώνονται και διατακτικές/ δωροεπιταγές σε συναλλαγές είτε στα φυσικά καταστήματα είτε στο ηλεκτρονικό.

Η ασφάλεια και η υγιεινή των προϊόντων που προσφέρονται καθημερινά στους καταναλωτές αποτελεί βασικό στόχο και ευθύνη για τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων HACCP σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2005. Οι διαδικασίες τήρησης ποιοτικού ελέγχου εφαρμόζονται από την αξιολόγηση και επιλογή προμηθευτών, τον έλεγχο κατά την παραλαβή, τη διανομή από την Κεντρική Αποθήκη αλλά και την πώληση των προϊόντων από τα καταστήματα.
Οι εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου Κέντρου Αποθήκευσης & Διανομής της εταιρείας στο Καβαλάρι περιλαμβάνει συσκευαστήριο κρέατος, αποθήκευση-διαχείριση φρουτολαχανικών, ενώ για τα συσκευασμένα είδη διαθέτουν αποθήκευση & διαχείριση ξηρού φορτίου καθώς και φορτίων κατάψυξης, συντήρησης και υγρής ψύξης. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία μας εγγυάται ότι ο καταναλωτής προμηθεύεται από τα καταστήματά μας κρέας, φρούτα και λαχανικά σε άριστη κατάσταση και ποιότητα.

Με την Μασούτης Visa έχετε 4% επιστροφή της αξίας των αγορών σας στα καταστήματα λιανικής Μασούτης, για εξαργύρωση σε επόμενες αγορές σας.

Κέρδος 1% στις αγορές σας σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση με το σήμα Visa στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για εξαργύρωση σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα λιανικής Μασούτης.

Δωρεάν συνδρομή για τον 1ο χρόνο και πολλά άλλα προνόμια.

Επιπλέον, με κάθε έκδοση νέας κάρτας μασούτης visa κερδίζετε μία δωροεπιταγή αξίας 20€ για εξαργύρωση στα καταστήματα λιανικής μασούτης.

Για να την αποκτήσετε θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα λιανικής Μασούτης ή στο δίκτυο καταστημάτων Eurobank ή στο Europhone Banking 210 9555555 ή στο www.eurobank.gr. Μάθετε περισσότερα εδώ https://www.masoutis.gr/Services/Visa

Είναι εφαρμογή για i-phone και android που δίνει νέες δυνατότητες επικοινωνίας και εξυπηρέτησης. Oι χρήστες της εφαρμογής Masoutis μπορούν να ενημερώνονται για τις καθημερινές προσφορές των σούπερ μάρκετ Μασούτης, να εξαργυρώνουν εκπτωτικά κουπόνια Μασούτης, να ελέγχουν τους πόντους mas card, να παίρνουν πληροφορίες για το προφίλ και τις δραστηριότητες της εταιρείας. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το app store και το play store, για i-phone και android αντίστοιχα. Ενημερωθείτε αναλυτικά στο site μας https://www.masoutis.gr/App

Πρόκειται για μια mobile εφαρμογή της εταιρίας μας με την οποία μπορείτε να πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές αγορές από τον μασούτη. Με τη χρήση της mas card σας δημιουργείτε ένα προσωπικό προφίλ και έπειτα μπορείτε να ξεκινήσετε τις αγορές σας. Επιλέγετε εύκολα και γρήγορα, προϊόντα από τις προσφορές, φυλλαδίου και τριημέρου και από πολλά περισσότερα προϊόντα και τα παραλαμβάνετε στον χώρο σας, με δωρεάν μεταφορικά και ελάχιστη παραγγελία 40€. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το app store και το play store, για i-phone και android αντίστοιχα. Ενημερωθείτε αναλυτικά στο https://www.masoutis.gr/Services/ScanAndShop

Monday-Friday: 8:00-21:00, Saturday: 8:00-20:00.
Note:during the summer season, the stores in Halkidiki (Fourka, Kallithea, Hanioti, Nikiti, Pefkohori, Psakoudia, Marmaras) are open from Monday to Saturday from 8:00-22:00, Sunday: 8:00-20:00.

There are two ways. Either by filling out an application form at the checkout in any Diamantis Masoutis S.A. store or online at our central website at www.masoutis.gr by selecting the field MasCard ‘Get a MasCard now’.

1. Start collecting points from your purchases!
• With every purchase worth €3 you get 1 point on the mas card (purchases worth €6 give 2 points, and so on).
• Win extra points by buying products with the special mark in Masoutis retail stores.
• Win 1 point on the mas card for every Mr Grand purchase (Apart from Mr Grand sugar, bottled water 1.5 and 0.5 Lt)

2. Cash in the points you’ve accumulated immediately!
• For every 200 points that you have collected in line with the above, you win a discount worth €6.
• The €6 discount is given immediately and €6 is automatically taken off your bill once those points are collected.

3. Enjoy immediate money discounts!
Win immediate discounts each time you use the mas card when buying selected products in our stores carrying the special mark.

4. Be entered automatically in big competitions and win great prizes!
Use the mas card by buying selected products from Masoutis stores and be automatically entered into prize draws with big prizes to be won!

5. Enjoy the benefits of special promotions.
Give us your mobile number or email and we can keep you up-to-date on offers that will interest you! And now there’s yet more.

6. Take advantage of the unique e-coupons through the masoutis app.
Enter your own mas card on the Masoutis smart phone app and gain even more from the e-coupon we offer you.

Diamantis Masoutis S.A. has 329 stores, 307 retail and 22 wholesale cash & carry and the list is always growing as new stores are added. Details on our stores can be found on our website's home page by selecting 'Stores'.

Leaflets with special offers are distributed free in areas near where we operate. They are also available in all our retail stores as well as online. Select on our home page ‘Information leaflets’. These leaflets can be sent to you online if you apply through the Masoutis Newsletter on our home page.

For any queries, complaints or even suggestions you might have, you can call from home phone, on the customer freephone. All messages are recorded and transferred to the administration to be dealt with promptly. Operates from Monday to Saturday, 7:00-22:00.

We encourage anyone interested in working for us to apply by filling in an application form available from our Human Resources Department, 14th Km on the Thessaloniki-Vassilika Road, 570 01. You can also apply online by selecting ‘Work’ on our homepage.

Mr. Grand products are consistently available at prices much lower than their competitors, while at the same time Diamantis Masoutis S.A. guarantees the quality of the product. These products are available exclusively at Masoutis retail stores and nowhere else. Further information on Mr Grand products as well as photographs of the products can be found on the company website’s homepage by selecting ‘Masoutis products’.

We accept credit cards from all major banks (VISA MASTERCARD, DINERS, AMERICAN EXPRESS, ETHNOKARTA). We also redeem vouchers and company gift vouchers.

The safety and hygiene of products available every day to our customers is a basic priority and responsibility of Diamantis Masoutis S.A. We apply the HACCP food safety system in accordance with ΕLΟΤ EN ISO 22000:2005 standard. Quality control procedures are maintained and applied through the evaluation and selection of suppliers. Stringent controls are performed upon delivery and distribution from the central warehouses as well during product sales in the stores.
The new Logistics (Storage & Distribution) Centre includes meat packaging units, storage and management of fruit and vegetables, while for the packaged goods there is a storage and management of dry bulk as well as for frozen, refrigerated and liquid cooling loads. Thereby, our company guarantees that the consumer is supplied by our stores with meat, fruit and vegetables in excellent condition and of the highest quality.

This is not available at the moment, though we intend to open up in this area in the near future.

By using Masoutis Visa you get a 4% refund on the value of your purchases at Masoutis retail stores which can be redeemed on your next purchases. Gain 1% on your purchases in any company showing the Visa sign in Greece and abroad to be redeemed in your next purchases at a Masoutis retail store. Free subscription for the 1st year and many other benefits. Find out more online by selecting ‘Masoutis Visa' on our homepage.
To receive your card, simply fill out an application form to be found in all our retail stores or in a branch of Eurobank or on Europhone Banking at 210 9555555 or at www.eurobank.gr

You can use our ‘Masoutis Home Delivery’ service available at some of our supermarkets. You can do all your shopping either by telephone or online, and leave it to us to deliver your orders at your chosen address. This service is FREE OF CHARGE for orders over €60. You can either pay in cash or by credit card.
More details can be found on our homepage by selecting 'Home Delivery’.

This is an app for i-phones και androids which provides new possibilities for communication and service. Masoutis apps users can keep updated on daily special offers at Masoutis supermarkets, can redeem discount coupons, can check their mas card points and can learn about the latest activities of the company. Learn more by selecting ‘Masoutis APP’ on our website’s homepage.

In the same way that you download all applications, if you have an i-phone from the app-store or a smart phone from the play-store. Find out more by looking at the ‘Masoutis APP’page on our website.