Δημοφιλείς αναζητήσεις
Κατηγορίες
Μήπως εννοείτε
masoutis
Η εταιρία
masoutis
Company
Δέσμευση χρόνου για {{RemainingMinutesCustomersSlot}}'
{{RemainingMinutesCustomersSlot}}'
{{ languagePreview }}
Μασούτης Marketplace
{{a.HeaderMenuItemDescr}}
Μασούτης Marketplace
{{a.HeaderMenuItemDescr}}
Προβολή Όλων
Display All
{{a.MenuItemDescr}} {{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
You
Βιοκαρπέτ
CookShop
Brands in a Box
Bag Stories
Vita4you
Petshop88
Brands2you
Organic Brands
Marmaridis
Morgan Collection
Kiddo
Προβολή Όλων
Display All
{{a.MenuItemDescr}} {{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
Προβολή Όλων
Display All
{{a.MenuItemDescr}} {{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
Προβολή Όλων
Display All
Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2-5 ώρες για παραγγελίες πριν τις 15:00, ενώ για παραγγελίες μετά τις 15:00 η παράδοση πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
F.A.Q.


Μπορείτε να δείτε τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων στην ενότητα «Ωράριο» του επίσημου εταιρικού site, πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/Orario

Μπορείτε να βρείτε εύκολα όλα τα καταστήματα Μασούτης στο επίσημο εταιρικό site στην ενότητα «Καταστήματα» πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/Stores ή στο masoutis app από κινητό ή tablet.

Μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικές αγορές από το eshop Μασούτης ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Scan&Shop masoutis από κινητό ή tablet για την οποία μπορείτε να πάρετε όλες τις πληροφορίες από το επίσημο εταιρικό site πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/Services/ScanAndShop

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας μέσω της υπηρεσίας "Διανομή στο σπίτι" σε 50 πόλεις και νησιά ανά την Ελλάδα. Η παράδοση των αγορών στον χώρο σας είναι εντελώς Δωρεάν για παραγγελίες 90€ και άνω.Για παραγγελίες αξίας από 40€ έως 89,99€, υπάρχει χρέωση 2,5€, ενώ για παραγγελίες αξίας μεταξύ 20€ και 39,99€, η χρέωση ανέρχεται σε 3,5€. Η υπηρεσία για αγορές με επιλογή «Παραλαβή από το κατάστημα» παρέχεται εντελώς Δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ  https://www.masoutis.gr/Services/HomeDelivery

Υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας η οποία γίνεται μέσω του πανελλαδικού τηλεφωνικού μας κέντρου στο 2310 2310 88 (αστική χρέωση).
Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας προϊόντων Μασούτης, είναι 20€.
-Για παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα δεν υπάρχει χρέωση.
-Για παραγγελίες αξίας άνω των 90€ δεν υπάρχει χρέωση.
-Για παραγγελίες αξίας από 40€ έως 89,99€ η χρέωση είναι 2,5€.
-Για παραγγελίες αξίας από 20€ έως 39,99€ η χρέωση είναι 3,5€.

Είναι η κάρτα πιστότητας της εταιρείας Μασούτης η οποία δίνει αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις σε όλους τους πιστούς καταναλωτές μας. Για την εταιρεία μας είναι ένα βασικό μέσο για να σας ανταμείβουμε καθημερινά για την προτίμησή σας.
Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε την mas card, συμπληρώνοντας μια απλή αίτηση σε οποιοδήποτε κατάστημα Μασούτης ή μέσω του επίσημου εταιρικού site, πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/MasCard/NewCard

Με την mas card συγκεντρώνετε πόντους με τις αγορές σας και για κάθε 200 πόντους κερδίζετε έκπτωση αξίας 6€. Το σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι το ποσό έκπτωσης αφαιρείται αυτόματα στα ταμεία, δεν είναι δλδ. σε μορφή δωροεπιταγής για επόμενες αγορές.
Κερδίζετε άμεσες εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα που έχουν ειδική σήμανση στα καταστήματά μας. Συμμετέχετε αυτόματα σε διαγωνισμούς για να κερδίσετε πλούσια δώρα.
Ενημερώνεστε για προσφορές που σας ενδιαφέρουν, ώστε να μην τις χάνετε και να επωφελείστε από αυτές. Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τα ηλεκτρονικά εκπτωτικά κουπόνια και να κερδίζετε επιπλέον εκπτώσεις. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες https://www.masoutis.gr/App/coupons
Δείτε αναλυτικά όλα τα προνόμια που σας προσφέρει η mas card στο επίσημο εταιρικό site πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/MasCard/Index

Το φυλλάδιο προσφορών μπορείτε να το βρείτε σε ηλεκτρονική μορφή στο επίσημο εταιρικό site πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/Promotion . Επίσης, μπορείτε να το βρείτε σε έντυπη μορφή στα super market Μασούτης σε ειδικά stand.
Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο newsletter πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/Home/NewsLetter για να ενημερώνεστε μέσω e-mail για το φυλλάδιο καθώς και για τριήμερες προσφορές.

Εμείς, στην εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., είμαστε πάντα κοντά στους καταναλωτές, ακούμε τα προβλήματά τους, λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας τη γνώμη τους. Μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ανοιχτή Γραμμή Καταναλωτή από σταθερό τηλέφωνο, χωρίς χρέωση, για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, ερωτήσεις και θέματα τα οποία καταγράφονται και μεταφέρονται στη διοίκηση για ενημέρωση και άμεση διευθέτηση.
Για την Ανοιχτή Γραμμή Καταναλωτή καλείτε δωρεάν στο 800-11-803803. Λειτουργεί από Δευτέρα ως Σάββατο 08:00-22:00

Στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας μας μπορείτε να βρείτε πάνω από 2.000 κωδικούς προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας με τις επωνυμίες «Mr. Grαnd», «Μασούτης από τον τόπο μας», «Bio Επιλογές Μασούτη». Απόλυτη προτεραιότητα για εμάς είναι η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα λιανικής Μασούτης και πουθενά αλλού και αποτελούν ιδανική πρόταση σε σχέση ποιότητας/τιμής, value for money. Μπορείτε να τα γνωρίσετε πατώντας εδώ.

Πραγματοποιώντας τις αγορές σας στα φυσικά μας καταστήματα μπορείτε να πληρώσετε με όλες τις κάρτες πληρωμών (χρεωστικές, πιστωτικές, προπληρωμένες, market pass και κάρτες σίτισης). Επίσης στα καταστήματα λιανικής έχετε τη δυνατότητα να συλλέγετε και να εξαργυρώνετε πόντους από τα προγράμματα επιβράβευσης €πιστροφή και masoutis visa/Τράπεζα Eurobank, go4more/Εθνική Τράπεζας της Ελλάδας, yellow/Tράπεζα Πειραιώς, στα οποία συμμετέχει η εταιρεία μας.
Για ηλεκτρονικές αγορές, μέσω του eshop και του Scan&Shop app, μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας με όλες τις κάρτες πληρωμών, είτε online, είτε κατά την παράδοση μέσω του φορητού τερματικού pos που φέρει μαζί του ο διανομέας μας. Επιπλέον, για αγορές από το eshop έχετε τη δυνατότητα συλλογής και εξαργύρωσης πόντων των προγραμμάτων €πιστροφή / go4more / yellow, μόνο εάν η πληρωμή σας πραγματοποιηθεί με κάρτα κατά την παράδοση (μέσω φορητού POS) .
Τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και στο ηλεκτρονικό, μπορείτε να πληρώσετε με διατακτικές / δωροεπιταγές ή ηλεκτρονικές διατακτικές e-voucher κατά τις συναλλαγές σας και να κάνετε χρήση και της κάρτας ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΓΟΝΕΑ για τη Συλλογή πόντων.

Για τις ηλεκτρονικές αγορές σας μέσω του eshop Masoutis, υπάρχει η δυνατότητα να επωφεληθείτε από 3 έως 6 άτοκες δόσεις* με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε online, είτε κατά την παράδοση, χρησιμοποιώντας το φορητό τερματικό pos που φέρει μαζί του ο διανομέας μας.
• έως 6 άτοκες δόσεις με αγορές άνω των 120€
• έως 3 άτοκες δόσεις με αγορές άνω των 60€

*Στο πρόγραμμα ατόκων δόσεων δεν συμμετέχουν τα προϊόντα των συνεργαζόμενων τρίτων καταστημάτων.

Τα e-voucher είναι ηλεκτρονικές διατακτικές που μπορείτε να προσφέρετε άμεσα και με ασφάλεια στο προσωπικό της εταιρείας σας μέσω της κάρτας πιστότητας της εταιρείας μας mas card.
Έχουν απεριόριστη διάρκεια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τρόπος πληρωμής (δηλαδή να εξαργυρωθούν) σε όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα λιανικής μασούτης και από το ηλεκτρονικό κατάστημα masoutis.gr. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη εταιρική σελίδα πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/eVoucher

Η ασφάλεια και η υγιεινή των προϊόντων που προσφέρονται καθημερινά στους καταναλωτές αποτελεί βασικό στόχο και ευθύνη για τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων HACCP σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2005. Οι διαδικασίες τήρησης ποιοτικού ελέγχου εφαρμόζονται από την αξιολόγηση και επιλογή προμηθευτών, τον έλεγχο κατά την παραλαβή, τη διανομή από την Κεντρική Αποθήκη αλλά και την πώληση των προϊόντων από τα καταστήματα.
Οι εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου Κέντρου Αποθήκευσης & Διανομής της εταιρείας στο Καβαλάρι περιλαμβάνει συσκευαστήριο κρέατος, αποθήκευση-διαχείριση φρουτολαχανικών, ενώ για τα συσκευασμένα είδη διαθέτουν αποθήκευση & διαχείριση ξηρού φορτίου καθώς και φορτίων κατάψυξης, συντήρησης και υγρής ψύξης. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία μας εγγυάται ότι ο καταναλωτής προμηθεύεται από τα καταστήματά μας κρέας, φρούτα και λαχανικά σε άριστη κατάσταση και ποιότητα.

Με την Μασούτης Visa έχετε 4% επιστροφή της αξίας των αγορών σας στα καταστήματα λιανικής Μασούτης, για εξαργύρωση σε επόμενες αγορές σας και κέρδος 1% στις αγορές σας σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση με το σήμα Visa στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για εξαργύρωση σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα λιανικής Μασούτης.
Επιπλέον, με κάθε έκδοση νέας κάρτας Μασούτης Visa κερδίζετε μία δωροεπιταγή αξίας 20€ για εξαργύρωση στα καταστήματα λιανικής μασούτης.
Για να την αποκτήσετε θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα λιανικής Μασούτης ή στο δίκτυο καταστημάτων Eurobank ή στο Europhone Banking 210 9555555 ή στο www.eurobank.gr . Ενημερωθείτε αναλυτικά από το επίσημο εταιρικό site πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/Services/Visa

Είναι εφαρμογή για i-phone και android που δίνει πολλές δυνατότητες επικοινωνίας και εξυπηρέτησης. Με την εφαρμογή μπορείτε να ενημερωθείτε για τις καθημερινές προσφορές των super market Μασούτης, να δείτε τα φυλλάδια προσφορών, να εξαργυρώσετε εκπτωτικά κουπόνια Μασούτης, να ελέγξετε τους πόντους mas card, να πάρετε πληροφορίες για το προφίλ και τις δραστηριότητες της εταιρείας, να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στο internet σε όποιο κατάστημα Μασούτης και αν βρεθείτε. Επίσης, μέσω του διαδραστικού χάρτη μπορείτε να εντοπίσετε ποιο κατάστημα Μασούτης βρίσκεται κοντά σας και να πάρετε πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης σ’ αυτό. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το app store και το play store, για i-phone και android αντίστοιχα.
Ενημερωθείτε αναλυτικά στο επίσημο εταιρικό site πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/App

Είναι εφαρμογή για i-phone και android με την οποία μπορείτε να πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές αγορές. Με τη χρήση της mas card σας δημιουργείτε ένα προσωπικό προφίλ στην εφαρμογή και έπειτα μπορείτε να ξεκινήσετε τις αγορές σας. Mέσω της εφαρμογής σκανάρετε το barcode των προϊόντων που θέλετε από τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε στο σπίτι και θέλετε να αγοράσετε ξανά ή επιλέγετε απευθείας από το e-shop. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το app store και το play store, για i-phone και android αντίστοιχα. Ενημερωθείτε αναλυτικά στο https://www.masoutis.gr/Services/ScanAndShop

Μπορείτε να διεκδικήσετε μια θέση στην εταιρεία μας, σε ένα πολυβραβευμένο εργασιακό περιβάλλον με προοπτικές ανέλιξης και συνεχή επιμόρφωση. Πρώτο βήμα είναι να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα-αίτηση είτε στο Τμήμα Προσωπικού, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο 14ο χλμ Θεσσαλονίκης-Βασιλικών, τηλ. 2310 803800 ή να επισκεφθείτε το επίσημο εταιρικό site πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/Contact/Jobs όπου μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση και να δείτε τις θέσεις εργασίας που είναι ανοιχτές.