F.A.Q.
Μπορείτε να δείτε τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων στην ενότητα «Ωράριο» του επίσημου εταιρικού site, πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/Orario

Μπορείτε να βρείτε εύκολα όλα τα καταστήματα Μασούτης στο επίσημο εταιρικό site στην ενότητα «Καταστήματα» πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/Stores ή στο masoutis app από κινητό ή tablet.

Μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικές αγορές από το eshop Μασούτης πατώντας εδώ https://eshop.masoutis.gr ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Scan&Shop masoutis από κινητό ή tablet για την οποία μπορείτε να πάρετε όλες τις πληροφορίες από το επίσημο εταιρικό site πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/Services/ScanAndShop

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας μέσω της υπηρεσίας μας «Διανομή στο σπίτι». Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε 50 πόλεις της Ελλάδας. Η παράδοση των αγορών στον χώρο σας είναι εντελώς δωρεάν για παραγγελίες άνω των 40€. Επίσης, μόνο για τις παραγγελίες που γίνονται μέσω eshop, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το super market Μασούτης που θα επιλέξετε. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/Services/HomeDelivery

Υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας η οποία γίνεται μέσω του πανελλαδικού τηλεφωνικού μας κέντρου στο 2310 2310 88 (αστική χρέωση). Η υπηρεσία της παράδοσης είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ.

Είναι η κάρτα πιστότητας της εταιρείας Μασούτης η οποία δίνει αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις σε όλους τους πιστούς καταναλωτές μας. Για την εταιρεία μας είναι ένα βασικό μέσο για να σας ανταμείβουμε καθημερινά για την προτίμησή σας.
Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε την mas card, συμπληρώνοντας μια απλή αίτηση σε οποιοδήποτε κατάστημα Μασούτης ή μέσω του επίσημου εταιρικού site, πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/MasCard/NewCard

Με την mas card συγκεντρώνετε πόντους με τις αγορές σας και για κάθε 200 πόντους κερδίζετε έκπτωση αξίας 6€. Το σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι το ποσό έκπτωσης αφαιρείται αυτόματα στα ταμεία, δεν είναι δλδ. σε μορφή δωροεπιταγής για επόμενες αγορές.
Κερδίζετε άμεσες εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα που έχουν ειδική σήμανση στα καταστήματά μας. Συμμετέχετε αυτόματα σε διαγωνισμούς για να κερδίσετε πλούσια δώρα.
Ενημερώνεστε για προσφορές που σας ενδιαφέρουν, ώστε να μην τις χάνετε και να επωφελείστε από αυτές. Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τα ηλεκτρονικά εκπτωτικά κουπόνια και να κερδίζετε επιπλέον εκπτώσεις. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες https://www.masoutis.gr/App/coupons
Δείτε αναλυτικά όλα τα προνόμια που σας προσφέρει η mas card στο επίσημο εταιρικό site πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/MasCard/Index

Το φυλλάδιο προσφορών μπορείτε να το βρείτε σε ηλεκτρονική μορφή στο επίσημο εταιρικό site πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/Promotion . Επίσης, μπορείτε να το βρείτε σε έντυπη μορφή στα super market Μασούτης σε ειδικά stand.
Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο newsletter πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/Home/NewsLetter για να ενημερώνεστε μέσω e-mail για το φυλλάδιο καθώς και για τριήμερες προσφορές.

Εμείς, στην εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., είμαστε πάντα κοντά στους καταναλωτές, ακούμε τα προβλήματά τους, λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας τη γνώμη τους. Μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ανοιχτή Γραμμή Καταναλωτή από σταθερό τηλέφωνο, χωρίς χρέωση, για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, ερωτήσεις και θέματα τα οποία καταγράφονται και μεταφέρονται στη διοίκηση για ενημέρωση και άμεση διευθέτηση.
Για την Ανοιχτή Γραμμή Καταναλωτή καλείτε δωρεάν στο 800-11-803803. Λειτουργεί από Δευτέρα ως Σάββατο 08:00-22:00

Στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας μας μπορείτε να βρείτε πάνω από 2.000 κωδικούς προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας με τις επωνυμίες «Mr. Grαnd», «Μασούτης από τον τόπο μας», «Bio Επιλογές Μασούτη». Απόλυτη προτεραιότητα για εμάς είναι η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα λιανικής Μασούτης και πουθενά αλλού και αποτελούν ιδανική πρόταση σε σχέση ποιότητας/τιμής, value for money. Μπορείτε να τα γνωρίσετε με μια επίσκεψη στο επίσημο εταιρικό site πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/PrivateLabel/MrGrandProducts .

Πραγματοποιώντας τις αγορές σας στα φυσικά μας καταστήματα μπορείτε να πληρώσετε με όλες τις κάρτες πληρωμών (χρεωστικές, πιστωτικές, προπληρωμένες, market pass και κάρτες σίτισης). Επίσης στα καταστήματα λιανικής έχετε τη δυνατότητα να συλλέγετε και να εξαργυρώνετε πόντους από τα προγράμματα επιβράβευσης €πιστροφή και masoutis visa/Τράπεζα Eurobank, go4more/Εθνική Τράπεζας της Ελλάδας, yellow/Tράπεζα Πειραιώς, στα οποία συμμετέχει η εταιρεία μας.
Για ηλεκτρονικές αγορές, μέσω του eshop και του Scan&Shop app, μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας με όλες τις κάρτες πληρωμών, είτε online, είτε κατά την παράδοση μέσω του φορητού τερματικού pos που φέρει μαζί του ο διανομέας μας. Επιπλέον, για αγορές από το eshop έχετε τη δυνατότητα συλλογής και εξαργύρωσης πόντων των προγραμμάτων €πιστροφή / go4more / yellow, μόνο εάν η πληρωμή σας πραγματοποιηθεί με κάρτα κατά την παράδοση (μέσω φορητού POS).
Τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και στο ηλεκτρονικό, μπορείτε να πληρώσετε με διατακτικές / δωροεπιταγές ή ηλεκτρονικές διατακτικές e-voucher κατά τις συναλλαγές σας και να κάνετε χρήση και της κάρτας ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΓΟΝΕΑ για τη Συλλογή πόντων.

Τα e-voucher είναι ηλεκτρονικές διατακτικές που μπορείτε να προσφέρετε άμεσα και με ασφάλεια στο προσωπικό της εταιρείας σας μέσω της κάρτας πιστότητας της εταιρείας μας mas card.
Έχουν απεριόριστη διάρκεια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τρόπος πληρωμής (δηλαδή να εξαργυρωθούν) σε όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα λιανικής μασούτης και από το ηλεκτρονικό κατάστημα eshop.masoutis.gr. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη εταιρική σελίδα πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/eVoucher

Η ασφάλεια και η υγιεινή των προϊόντων που προσφέρονται καθημερινά στους καταναλωτές αποτελεί βασικό στόχο και ευθύνη για τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων HACCP σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2005. Οι διαδικασίες τήρησης ποιοτικού ελέγχου εφαρμόζονται από την αξιολόγηση και επιλογή προμηθευτών, τον έλεγχο κατά την παραλαβή, τη διανομή από την Κεντρική Αποθήκη αλλά και την πώληση των προϊόντων από τα καταστήματα.
Οι εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου Κέντρου Αποθήκευσης & Διανομής της εταιρείας στο Καβαλάρι περιλαμβάνει συσκευαστήριο κρέατος, αποθήκευση-διαχείριση φρουτολαχανικών, ενώ για τα συσκευασμένα είδη διαθέτουν αποθήκευση & διαχείριση ξηρού φορτίου καθώς και φορτίων κατάψυξης, συντήρησης και υγρής ψύξης. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία μας εγγυάται ότι ο καταναλωτής προμηθεύεται από τα καταστήματά μας κρέας, φρούτα και λαχανικά σε άριστη κατάσταση και ποιότητα.

Με την Μασούτης Visa έχετε 4% επιστροφή της αξίας των αγορών σας στα καταστήματα λιανικής Μασούτης, για εξαργύρωση σε επόμενες αγορές σας και κέρδος 1% στις αγορές σας σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση με το σήμα Visa στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για εξαργύρωση σε επόμενες αγορές σας στα καταστήματα λιανικής Μασούτης.
Επιπλέον, με κάθε έκδοση νέας κάρτας Μασούτης Visa κερδίζετε μία δωροεπιταγή αξίας 20€ για εξαργύρωση στα καταστήματα λιανικής μασούτης.
Για να την αποκτήσετε θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα λιανικής Μασούτης ή στο δίκτυο καταστημάτων Eurobank ή στο Europhone Banking 210 9555555 ή στο www.eurobank.gr . Ενημερωθείτε αναλυτικά από το επίσημο εταιρικό site πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/Services/Visa

Είναι εφαρμογή για i-phone και android που δίνει πολλές δυνατότητες επικοινωνίας και εξυπηρέτησης. Με την εφαρμογή μπορείτε να ενημερωθείτε για τις καθημερινές προσφορές των super market Μασούτης, να δείτε τα φυλλάδια προσφορών, να εξαργυρώσετε εκπτωτικά κουπόνια Μασούτης, να ελέγξετε τους πόντους mas card, να πάρετε πληροφορίες για το προφίλ και τις δραστηριότητες της εταιρείας, να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στο internet σε όποιο κατάστημα Μασούτης και αν βρεθείτε. Επίσης, μέσω του διαδραστικού χάρτη μπορείτε να εντοπίσετε ποιο κατάστημα Μασούτης βρίσκεται κοντά σας και να πάρετε πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης σ’ αυτό. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το app store και το play store, για i-phone και android αντίστοιχα.
Ενημερωθείτε αναλυτικά στο επίσημο εταιρικό site πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/App

Είναι εφαρμογή για i-phone και android με την οποία μπορείτε να πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές αγορές. Με τη χρήση της mas card σας δημιουργείτε ένα προσωπικό προφίλ στην εφαρμογή και έπειτα μπορείτε να ξεκινήσετε τις αγορές σας. Mέσω της εφαρμογής σκανάρετε το barcode των προϊόντων που θέλετε από τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε στο σπίτι και θέλετε να αγοράσετε ξανά ή επιλέγετε απευθείας από το e-shop. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το app store και το play store, για i-phone και android αντίστοιχα. Ενημερωθείτε αναλυτικά στο https://www.masoutis.gr/Services/ScanAndShop

Μπορείτε να διεκδικήσετε μια θέση στην εταιρεία μας, σε ένα πολυβραβευμένο εργασιακό περιβάλλον με προοπτικές ανέλιξης και συνεχή επιμόρφωση. Πρώτο βήμα είναι να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα-αίτηση είτε στο Τμήμα Προσωπικού, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο 14ο χλμ Θεσσαλονίκης-Βασιλικών, τηλ. 2310 803800 ή να επισκεφθείτε το επίσημο εταιρικό site πατώντας εδώ https://www.masoutis.gr/Contact/Jobs όπου μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση και να δείτε τις θέσεις εργασίας που είναι ανοιχτές.

Monday-Friday: 8:00-21:00, Saturday: 8:00-20:00.
Note:during the summer season, the stores in Halkidiki (Fourka, Kallithea, Hanioti, Nikiti, Pefkohori, Psakoudia, Marmaras) are open from Monday to Saturday from 8:00-22:00, Sunday: 8:00-20:00.

There are two ways. Either by filling out an application form at the checkout in any Diamantis Masoutis S.A. store or online at our central website at www.masoutis.gr by selecting the field MasCard ‘Get a MasCard now’.

1. Start collecting points from your purchases!
• With every purchase worth €3 you get 1 point on the mas card (purchases worth €6 give 2 points, and so on).
• Win extra points by buying products with the special mark in Masoutis retail stores.
• Win 1 point on the mas card for every Mr Grand purchase (Apart from Mr Grand sugar, bottled water 1.5 and 0.5 Lt)

2. Cash in the points you’ve accumulated immediately!
• For every 200 points that you have collected in line with the above, you win a discount worth €6.
• The €6 discount is given immediately and €6 is automatically taken off your bill once those points are collected.

3. Enjoy immediate money discounts!
Win immediate discounts each time you use the mas card when buying selected products in our stores carrying the special mark.

4. Be entered automatically in big competitions and win great prizes!
Use the mas card by buying selected products from Masoutis stores and be automatically entered into prize draws with big prizes to be won!

5. Enjoy the benefits of special promotions.
Give us your mobile number or email and we can keep you up-to-date on offers that will interest you! And now there’s yet more.

6. Take advantage of the unique e-coupons through the masoutis app.
Enter your own mas card on the Masoutis smart phone app and gain even more from the e-coupon we offer you.

Diamantis Masoutis S.A. has 329 stores, 307 retail and 22 wholesale cash & carry and the list is always growing as new stores are added. Details on our stores can be found on our website's home page by selecting 'Stores'.

Leaflets with special offers are distributed free in areas near where we operate. They are also available in all our retail stores as well as online. Select on our home page ‘Information leaflets’. These leaflets can be sent to you online if you apply through the Masoutis Newsletter on our home page.

For any queries, complaints or even suggestions you might have, you can call from home phone, on the customer freephone. All messages are recorded and transferred to the administration to be dealt with promptly. Operates from Monday to Saturday, 7:00-22:00.

We encourage anyone interested in working for us to apply by filling in an application form available from our Human Resources Department, 14th Km on the Thessaloniki-Vassilika Road, 570 01. You can also apply online by selecting ‘Work’ on our homepage.

Mr. Grand products are consistently available at prices much lower than their competitors, while at the same time Diamantis Masoutis S.A. guarantees the quality of the product. These products are available exclusively at Masoutis retail stores and nowhere else. Further information on Mr Grand products as well as photographs of the products can be found on the company website’s homepage by selecting ‘Masoutis products’.

We accept credit cards from all major banks (VISA MASTERCARD, DINERS, AMERICAN EXPRESS, ETHNOKARTA). We also redeem vouchers and company gift vouchers.

The safety and hygiene of products available every day to our customers is a basic priority and responsibility of Diamantis Masoutis S.A. We apply the HACCP food safety system in accordance with ΕLΟΤ EN ISO 22000:2005 standard. Quality control procedures are maintained and applied through the evaluation and selection of suppliers. Stringent controls are performed upon delivery and distribution from the central warehouses as well during product sales in the stores.
The new Logistics (Storage & Distribution) Centre includes meat packaging units, storage and management of fruit and vegetables, while for the packaged goods there is a storage and management of dry bulk as well as for frozen, refrigerated and liquid cooling loads. Thereby, our company guarantees that the consumer is supplied by our stores with meat, fruit and vegetables in excellent condition and of the highest quality.

This is not available at the moment, though we intend to open up in this area in the near future.

By using Masoutis Visa you get a 4% refund on the value of your purchases at Masoutis retail stores which can be redeemed on your next purchases. Gain 1% on your purchases in any company showing the Visa sign in Greece and abroad to be redeemed in your next purchases at a Masoutis retail store. Free subscription for the 1st year and many other benefits. Find out more online by selecting ‘Masoutis Visa' on our homepage.
To receive your card, simply fill out an application form to be found in all our retail stores or in a branch of Eurobank or on Europhone Banking at 210 9555555 or at www.eurobank.gr

You can use our ‘Masoutis Home Delivery’ service available at some of our supermarkets. You can do all your shopping either by telephone or online, and leave it to us to deliver your orders at your chosen address. This service is FREE OF CHARGE for orders over €60. You can either pay in cash or by credit card.
More details can be found on our homepage by selecting 'Home Delivery’.

This is an app for i-phones και androids which provides new possibilities for communication and service. Masoutis apps users can keep updated on daily special offers at Masoutis supermarkets, can redeem discount coupons, can check their mas card points and can learn about the latest activities of the company. Learn more by selecting ‘Masoutis APP’ on our website’s homepage.

In the same way that you download all applications, if you have an i-phone from the app-store or a smart phone from the play-store. Find out more by looking at the ‘Masoutis APP’page on our website.