Δημοφιλείς αναζητήσεις
Κατηγορίες
Μήπως εννοείτε
masoutis
Η εταιρία
masoutis
Company
Δέσμευση χρόνου για {{RemainingMinutesCustomersSlot}}'
{{RemainingMinutesCustomersSlot}}'
{{ languagePreview }}
Μασούτης Marketplace
{{a.HeaderMenuItemDescr}}
Μασούτης Marketplace
{{a.HeaderMenuItemDescr}}
Προβολή Όλων
Display All
{{a.MenuItemDescr}} {{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
You
Βιοκαρπέτ
CookShop
Brands in a Box
Bag Stories
Vita4you
Petshop88
Brands2you
Organic Brands
Marmaridis
Morgan Collection
Kiddo
Προβολή Όλων
Display All
{{a.MenuItemDescr}} {{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
Προβολή Όλων
Display All
{{a.MenuItemDescr}} {{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
Προβολή Όλων
Display All
Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2-5 ώρες για παραγγελίες πριν τις 15:00, ενώ για παραγγελίες μετά τις 15:00 η παράδοση πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Ιστορικό εταιρίας

2023 Νέο εντυπωσιακό κατάστημα 1000τμ για τη Μασούτης στη Λαμία Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή επισήμων φορέων και πλήθος κόσμου, εγκαινιάστηκε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου το νέο, μεγάλο κατάστημα Μασούτης στην πόλη της Λαμίας στην οδό Κύπρου 46, στα πλαίσια της υλοποίησης του στρατηγικού πλάνου υγιούς οργανικής ανάπτυξης. Το νέο κατάστημα Μασούτης, γίνεται το 390ο της αλυσίδας πανελλαδικά και έρχεται να προστεθεί στα δύο υφιστάμενα, μικρά καταστήματα της Λαμίας, με την παρουσία της εταιρείας στην πόλη να ξεκινά από το 2015.

Η εταιρεία Μασούτης δίνει ζωή σε ένα βιομηχανικό κτίριο της Θεσσαλονίκης με ιστορία Στην ιδιοκτησία της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. πέρασε το βιομηχανικό κτίριο στη Θέρμη στο οποίο στεγαζόταν και λειτουργούσε το εργοστάσιο της ιστορικής υποδηματοποιίας ΑΛΥΣΙΔΑ. Η ανάπλαση του χώρου και των εγκαταστάσεων του βιομηχανικού κτιρίου της ιστορικής υποδηματοποιίας ΑΛΥΣΙΔΑ θα αξιοποιηθούν για να εξυπηρετήσουν υφιστάμενες αλλά και μελλοντικές ανάγκες στέγασης διοικητικών και άλλων υπηρεσιών της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Δέκα νέα καταστήματα στη Βόρεια Ελλάδα Τον Μάρτιο του 2023 ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση 10 καταστημάτων της αλυσίδας Family super market στις πόλεις Πτολεμαΐδα, Βέροια, Γιαννιτσά, Αριδαία, Κατερίνη, Χρυσούπολη, Κομοτηνή και στην Χαλκιδική στον Πολύγυρο, τα Νέα Πλάγια και την ε.ο. Καλλιθέας-Κασσάνδρας.

Δύο νέα καταστήματα στην Αττική Στις 3.02.2023 άνοιξαν δύο νέα καταστήματα Μασούτη στην Αργυρούπολη Αττικής, Εθνάρχου Μακαρίου 54 & Ηλεκτρουπόλεως 25 και στη Κερατέα Αττικής, Λεωφ. Αθηνών Σουνίου 5 προέρχονται από τη συμφωνία με την εταιρεία Γέγος.

Έξι νέα καταστήματα Μασούτης σε Σαντορίνη, Μύκονο και Παλαιό Φάληρο! Στις 5.01.2023, άνοιξαν έξι νέα καταστήματα Μασούτης σε Σαντορίνη, Μύκονο και Παλαιό Φάληρο, πέντε λιανικής και ένα χονδρικής, τα οποία προέρχονται από τη συμφωνία με την εταιρεία Αφοί Δεναξά. Τα νέα καταστήματα δυναμώνουν ακόμη περισσότερο την παρουσία της εταιρίας σε Κυκλάδες κι Αττική.

2022 Nέο κατάστημα στην Ελευθερούπολη Καβάλας! Ένα ακόμη νέο κατάστημα άνοιξε στις 19.8 στην Ελευθερούπολη Καβάλας, Λεωφ.Φρίξου Παπαχρηστίδη 81, στο πλαίσιο της επέκτασης της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Νέο κατάστημα Μασούτης στη Ναύπακτο! Στο πλαίσιο της επέκτασης, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. άνοιξε στις 12.08.2022, ένα ακόμη νέο κατάστημα στη Ναύπακτο, Θ. Νόβα 7 & Λεωφ. Αθηνών 26.

Το πρώτο Dark Store της Δ. Μασούτης Α.Ε στη Μεταμόρφωση Αττικής! Στις 3.8 τέθηκε σε λειτουργία το πρώτο Dark Store της Δ. Μασούτης Α.Ε στη Μεταμόρφωση Αττικής με στόχο την υποστήριξη και περαιτέρω ανάπτυξη του eshop masoutis.gr.

Νέο κατάστημα Μασούτης στη Σύρο! Στο πλαίσιο της επέκτασης, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. άνοιξε στις 03.08.2022, ένα ακόμη νέο κατάστημα στη Σύρο, Ηρώων Πολυτεχνείου 7 & Τεμπονέρα, Θέση παλαιό ναυπηγείο, στην Ερμούπολη, το οποίο προέρχεται από τη συμφωνία με την εταιρεία ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε..

18 νέα καταστήματα Μασούτης στην Κέρκυρα! Ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο η έναρξη όλων των καταστημάτων Μασούτης στην Κέρκυρα, τα οποία προέρχονται από τη συμφωνία με την εταιρεία ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε. για μεταβίβαση των καταστημάτων της Κέρκυρας των εταιρειών «Γαλαξίας Α.Ε.» και «Μαρκάτο Α.Ε.» στη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Nέο κατάστημα στα Ιωάννινα! Στις 01.07.2022, άνοιξε το νέο κατάστημα Μασούτη στα Ιωάννινα, στην οδό Κοραή 7.

Άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων λιανικής Μασούτη σε Κάλυμνο και Τήνο! Στις 24.6 δύο νέα καταστήματα λιανικής, τα οποία προέρχονται από τη συμφωνία με την εταιρεία ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε προστίθενται στο δίκτυο της εταιρίας.

Τρία νέα καταστήματα Μασούτης σε Κάλυμνο, Μήλο και Τήνο! Στις 22.06.2022 ακόμη τρία νέα καταστήματα Μασούτη, τα οποία προέρχονται από τη συμφωνία με την εταιρεία ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε: ένα στην Κάλυμνο (ενορία Χρίστου Πόθια), ένα στη Μήλο (Αδάμαντας) και ένα στην Τήνο (ακτή Νάζου 8).

Δύο νέα ακόμη καταστήματα Μασούτη σε Μήλο και Χίο! Ακόμη δύο νέα καταστήματα άνοιξε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε στις. 20.06.2022, τα οποία προέρχονται από τη συμφωνία με την εταιρεία ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε., ένα στη Μήλο (Τριοβάσαλλος) κι ένα στη Χίο (Κωνσταντίνου Μονομάχου 1).

Νέα καταστήματα Μασούτης σε Νάξο και Χίο! Στις 20.6 στο πλαίσιο της επέκτασής, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ανοίγει τρία ακόμη νέα καταστήματα, τα οποία προέρχονται από τη συμφωνία με την εταιρεία ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε.: δύο στη Νάξο (ένα στην περιφερειακή οδό Εγγάρων – χώρας Νάξου κι ένα στην περιφερειακή οδό της χώρας Νάξου) κι ένα ακόμη στη Χίο (στην περιοχή Αγίου Μηνά - θέση Βάγια), στην οποία ήδη διατηρεί δύο καταστήματα.

Νέο κατάστημα Μασούτης στη Σαντορίνη! Στις 16.6 άνοιξε ένα νέο κατάστημα στη Σαντορίνη. Το κατάστημα βρίσκεται στον Πύργο Δήμου Θήρας, Κεντρικός επαρχιακός δρόμος «Περίσσας-Φηρών».

Επέκταση σε Κέρκυρα, νησιά του Αιγαίου και Κρήτη Τον Ιούνιο 2022 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες επικύρωσης της στρατηγικής συμφωνίας με την εταιρεία ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε. Η συμφωνία περιλαμβάνει μεταβίβαση καταστημάτων της Κέρκυρας στην Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. των εταιρειών «Γαλαξίας Α.Ε.» και «Μαρκάτο Α.Ε.» και προγραμματισμό μεταβίβασης υποκαταστημάτων που βρίσκονται στα νησιά του Αιγαίου. Για την Κρήτη συμφωνήθηκε η συμμετοχή της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, όπου και τα καταστήματα διατηρούν την υφιστάμενη ταυτότητά τους.

Στους Θρακομακεδόνες Αττικής Τον Μάιο άνοιξε το νέο κατάστημα στη Λεωφόρο Θρακομακεδόνων 139 – 141.

Great Place to Work 2022 H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε για 11η συνεχόμενη χρονιά ως Great Place to Work, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας Best Workplaces του Great Place to Work® Institute Hellas, μια από τις πιο αξιόπιστες έρευνες αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι η μόνη εταιρεία του κλάδου των supermarket που βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα στην κατηγορία άνω των 250 εργαζόμενων. Το βραβείο που η Μασούτης κατέκτησε για 11η συνεχόμενη χρονιά συμβολίζει τη διάρκεια στις σχέσεις της με τους εργαζόμενους και τους στενούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ τους.

Στη Σκιάθο Τον Μάρτιο προσθέσαμε στο δίκτυο ένα νέο κατάστημα στη Σκιάθο, στην Περιφερειακή Οδό Σκιάθου. Το κατάστημα προέρχεται από εξαγορά από την εταιρεία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΦΟΙ ΤΡ. ΣΚΟΥΡΑ» (πρώην σούπερ μάρκετ SPAR).

2021 Μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η εταιρεία Μασούτης στα φετινά Super Market Awards κατακτώντας 10 βραβεία. Συγκεκριμένα: 1. Πέντε Gold βραβεία στις παρακάτω κατηγορίες:

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) - Άνθρωπος, για το πρόγραμμα «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη», το οποίο υλοποιεί για 5ο χρόνο σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».
Κοινές Προωθητικές Ενέργειες, για το πρόγραμμα «Κοντά στους Νέους - Υποτροφίες και δώρα για φοιτητές».
Συνεργασιακό Ηλεκτρονικό Εμπόριο, για τη συνεργασία με την εφαρμογή Βox (Cosmote).
Private Label, για το κατσικίσιο τυρί «Μασούτης από τον τόπο μας».
Αποτελεσματικές Προωθητικές Ενέργειες, για το έργο MasAnalytics.

2. Τέσσερα Silver βραβεία στις εξής κατηγορίες:

Ηλεκτρονική αγορά - Marketplace, για την ενότητα «Οι συνεργάτες μας» στο e-shop masoutis.
Shopper Marketing - Customer Segmentation, μαζί με την εταιρεία Arla Foods
Ανάπτυξη Τμήματος Food To Go, για το τμήμα έτοιμου μαγειρεμένου φαγητού που λειτουργεί σε πολλά καταστήματα της εταιρείας.
Αποτελεσματική Αντιμετώπιση της Πανδημίας, για το σύνολο των ενεργειών που δημιούργησαν υψηλότατο επίπεδο ασφάλειας στα καταστήματά της εταιρείας από το ξεκίνημα της πανδημίας και καθ’ όλη την περίοδο που ακολουθεί.

3. Ένα Bronze βραβείο στην κατηγορία ηλεκτρονικό Σούπερ Μάρκετ, για τις επιδόσεις και την ποιότητα εξυπηρέτησης του e-shop της εταιρείας.

«Μost digitalized company» η Μασούτης για δεύτερη χρονιά στα Impact BITE Awards! Συγκεκριμένα διακρίθηκε με:
4 Gold
Η αναγνώριση των προσπαθειών της από τον υψηλότατου κύρους θεσμό των BITE Awards επιστεγάζεται επιπλέον από την απονομή τεσσάρων χρυσών βραβείων στο Τμήμα Πληροφορικής της εταιρείας:
● Στην κατηγορία Business Intelligence & Analytics για το έργο «Masoutis Analytics».
● Στην κατηγορία Ηλεκτρονικό Εμπόριο για το έργο «Masoutis - Eshop».
● Στην κατηγορία Λιανεμπόριο για το έργο «Smart Retail: from Digitized Market Research to Location Analytics».
● Στην κατηγορία ERP Συστήματα για το έργο «ERP New Generations for Masoutis».

1 Silver
Στην κατηγορία «Network & Communications» απέσπασε βραβείο Silver η Ηewlett Packard Enterprise (HPE) για το δικτυακό περιβάλλον υψηλής τεχνολογίας που - σε συνεργασία με την Dataways Α.Ε. - δημιούργησε για τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., με τις καινοτόμες λύσεις της HPE Aruba.

H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. κατέκτησε για 10η συνεχή χρονιά ένα ακόμα βραβείο και διακρίθηκε ανάμεσα στα 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας Best Workplaces του Great Place to Work® Institute Hellas. Το βραβείο παίρνει μεγαλύτερη αξία αφού συμβολίζει τη μεγάλη διάρκεια της εμπιστοσύνης των εργαζόμενων και αυτό αποτελεί για την εταιρεία τη μεγαλύτερη επιβράβευση.

Η εταιρεία Μασούτης στη λίστα Best Workplaces Europe 2021, των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη Η σημαντική αυτή διάκριση στην κατηγορία της στα Best Workplaces Europe 2021 ξεχωρίζει και επειδή πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, αλλά και επειδή έρχεται λίγο καιρό μετά την πιστοποίηση που έλαβε για 10η συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, Great place to work®, (certified by great place to work®), στο πλαίσιο του θεσμού Best Workplaces Greece.

2020 Eshop μασούτης Λανσάρεται το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα μασούτης (eshop). Οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από υπολογιστή ή κινητό σε ένα ευχάριστο και εύχρηστο περιβάλλον με πολλές δυνατότητες και λειτουργικότητες για την ολοκλήρωση των παραγγελιών.

Μασούτης: διανομή στο σπίτι σε 45 πόλεις Η Μασούτης διευρύνει την υπηρεσία «Διανομή στο σπίτι» σε 45 πόλεις της Ελλάδας. Με αυτόν τον τρόπο δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πραγματοποιούν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα, επιλέγοντας έναν από τους 3 τρόπους παραγγελίας: είτε μέσω του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop μασούτης), είτε μέσω χρήσης τηλεφωνικού κέντρου στο 2310 2310 88, είτε μέσω της εφαρμογής για κινητά (Scan and Shop μασούτης).

Νέο κατάστημα Μασούτης στο ΙΛΙΟΝ Με ένα νέο κατάστημα στην Αθήνα αυξάνει η Μασούτης τον αριθμό των καταστημάτων της στην Αττική. Βρίσκεται στο Ίλιον, Λ. Πετρουπόλεως 28 & Θ. Σοφούλη. Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στους καταναλωτές την Παρασκευή 10 Απριλίου.

Η Μασούτης για 9η συνεχή χρονιά στις κορυφαίες εταιρείες με το καλύτερο περιβάλλον εργασίας στην Ελλάδα. Είναι η συνέχεια και η διάρκεια που δίνει ανεκτίμητη αξία σε μια διάκριση και για την Μασούτης, η διάκριση αυτή έρχεται για 9η συνεχή χρονιά και την κατατάσσει στην 8η θέση ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Η Μασούτης για ακόμα μια χρονιά διακρίθηκε στα Supermarket Awards 2020 κατακτώντας 2 χρυσά βραβεία και 1 αργυρό. Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Big Data & Marketing Analytics
Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Κοινές Προωθητικές Ενέργειες
Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Ανάπτυξη Τμήματος Food To Go

Νέο κατάστημα Μασούτης στην Ανατολική Αττική, στα Καλύβια! Ένα νέο κατάστημα στην Αττική εγκαινίασε η εταιρεία Μασούτης στις 22 Σεπτεμβρίου 2020. Βρίσκεται στα Καλύβια, περιοχή Αλώνια Μαγκουλίζα, κοντά στην πλατεία. Με το κατάστημα αυτό η παρουσία της εταιρείας στην Αττική αριθμεί πλέον 54 σημεία πώλησης.

Impact BITE Awards 2020
Η πιο ψηφιακή εταιρεία της χρονιάς είναι η εταιρεία Μασούτης!
Κορυφαία διάκριση, 3 χρυσά και 2 αργυρά βραβεία
Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Big Data
Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών
Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Σύνδεση Επιχειρηματικής & ICT Στρατηγικής
Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Business Intelligence & Analytics
Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Continuous Βusiness Ιmprovement

Η εταιρεία Μασούτης στην αγορά της Πάτρας με 2 νέα σούπερ μάρκετ! Τη δυναμική είσοδό της στην περιφερειακή ενότητα Αχαΐας κάνει η εταιρεία Μασούτης με 2 νέα καταστήματα.
Μετά την επέκτασή της στην Αττική συνεχίζει την ανάπτυξή της και στην Πελοπόννησο ξεκινώντας από την Πάτρα. Το ένα κατάστημα βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέα 107 & Ασκληπιού στο κέντρο της πόλης και το άλλο Σοφοκλέους & Βικέλα 1.

2019 Νέο κατάστημα Μασούτης στη Θεσσαλονίκη Δελφών 113, Ανάληψη! Την Πέμπτη 11 Απριλίου εγκαινιάστηκε ένα νέο κατάστημα Μασούτης στην Ανάληψη, οδός Δελφών 113. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο κατάστημα που διακρίνεται για τα τμήματα φρέσκων προϊόντων που διαθέτει.

3η θέση στα Best Workplaces! Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι η μοναδική εταιρεία στον κλάδο των σούπερ μάρκετ που διακρίθηκε σε κορυφαία θέση στη λίστα των Best Workplaces!

Νέο κατάστημα Μασούτης στο Κολωνάκι, στην καρδιά της Αθήνας! Μετά τα πρόσφατα καταστήματα στο Παλαιό Φάληρο και το Γαλάτσι, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. άνοιξε νέο κατάστημα στην καρδιά της πόλης των Αθηνών, Αμερικής 11, στο Κολωνάκι. Πρόκειται για το 56ο κατάστημα της εταιρείας στην Αττική.
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και την κορδέλα εγκαινίων έκοψαν μαζί η κυρία Αγάπη Βαρδινογιάννη-Πολίτη με τον κύριο Γιάννη Μασούτη.

5ο κατάστημα Μασούτης στη Λέσβο στη Βαρειά Μυτιλήνης! Ένα ακόμα κατάστημα στο νησί της Λέσβου εγκαινίασε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Το νέο κατάστημα Μασούτης βρίσκεται προς την πλευρά αεροδρομίου στη Βαρειά Μυτιλήνης και τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019.

O Μασούτης για 8η συνεχή χρονιά διακρίνεται στα βραβεία Best Workplaces! Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., στην κατάταξη ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες (κατηγορία πάνω από 250 εργαζόμενοι) με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα 2019, διακρίθηκε στην 3η θέση. Best workplace 2019
55ο κατάστημα της εταιρείας στην Αττική! Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. κλείνει το 2019 με τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος στο Περιστέρι στην οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου 25 στην κεντρική πλατεία.

2018 Εξαγορά Προμηθευτικής Τροφίμων Α.Ε. H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. εξαγόρασε την αλυσίδα καταστημάτων Προμηθευτική Τροφίμων Α.Ε. που βρίσκεται στο νομό Αττικής, με 56 εταιρικά καταστήματα στην Αθήνα και την Άνδρο και απασχολεί 1.100 εργαζόμενους. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εξαγορά που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία στα 42 χρόνια της αναπτυξιακής της πορείας.

Ιστορικό πρώην Προμηθευτικής Τροφίμων Α.Ε. - εξαγορές 1981 ίδρυση της εταιρείας, δημιουργία πρώτου καταστήματος / 1984 δημιουργία 2ου καταστήματος / 1987 δημιουργία 3ου καταστήματος / 1992 δημιουργία 4ου καταστήματος / 1996 μετατροπή της εταιρείας από Ε.Π.Ε. σε Α.Ε. / 2007 εξαγορά καταστήματος από «Smart Market», εξαγορά καταστήματος «Franchise AB» / 2010 εξαγορά καταστήματος «Franchise AB" / 2011 εξαγορά 7 καταστημάτων από «Αtlantik» / 2012 εξαγορά καταστήματος "Alimenta top» / 2015 εξαγορά καταστήματος «Αφοί Βασιλόπουλοι» / 2017 εξαγορά καταστήματος «Daily Express", εξαγορά καταστήματος «Αφοί Πρώιου».

Μασούτης στο εμπορικό κέντρο Πλατεία! Μετά την επέκταση στην Αττική και τα νέα καταστήματα που εγκαινιάστηκαν στην Αθήνα, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. κλείνει τη χρονιά στη Θεσσαλονίκη με τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος στην καρδιά της πόλης.

2017 «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» Στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μέσω της «Αποστολής» και της εταιρείας «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.» με σκοπό έχει την υλοποίηση του Προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» για τη στήριξη οικογενειών που ζουν στα όρια της φτώχειας.
Στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών υπεγράφη στις 14/3/2017, μεταξύ του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και του κ. Ιωάννη Μασούτη Διευθύνοντα Σύμβουλου της «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.», προγραμματική συμφωνία στην οποία προβλέπεται η μηνιαία διανομή, αρχικά, χιλίων σαράντα (1.040) δεμάτων με τρόφιμα, σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, στην Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα, τα Ιωάννινα και την Χαλκίδα, σε συνεργασία με τις Ιερἐς Μητροπόλεις, ενώ ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν θα εξετάζεται η επέκταση του Προγράμματος και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές της ελληνικής επικράτειας.
Το Χαμόγελο του παιδιού Το Χαμόγελο του παιδιού

2016 40 χρόνια Μασούτης «εδώ, για σένα» Το 2016 η εταιρεία συμπληρώνει 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά. Μέσα από μια πολύ δυναμική διαφημιστική καμπάνια η εταιρεία ενημερώνει τους καταναλωτές για την επετειακή αυτή χρονιά και αφήνει να φανεί ξεκάθαρα η σχέση που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια ανάμεσα στους ανθρώπους της εταιρείας μας και τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και επιλέγουν τα καταστήματά μας, τονίζοντας τη φροντίδα, την εξυπηρέτηση και την προσωπική σχέση που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους.
Μέσα από την καμπάνια παρουσιάζουμε τους ανθρώπους μας που αποτελούν τη δύναμη της εταιρείας. Αυτούς που εδώ και 40 χρόνια, καθημερινά, βοηθούν και εξυπηρετούν χιλιάδες κόσμου και είναι «εδώ, για σένα». Αυτός είναι ο Μασούτης. Το οικείο, κοντινό, οικονομικό σούπερ μάρκετ που θα εμπιστευτεί ο καταναλωτής γιατί το ξέρει, ξέρει τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί, ξέρει και εμπιστεύεται το όνομα που έχει συνδυάσει όλα αυτά τα χρόνια με τα οικονομικά και ελληνικά σούπερ μάρκετ.
Η επετειακή χρονιά, μέσα από τις δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνουν για τα 40 χρόνια, είναι γιορτινή για όλες τις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία. Οι δράσεις θα είναι καθημερινές και εντάσσονται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας. Σε κάθε τοπική κοινωνία, ανάλογα με τις ανάγκες της, γίνονται δράσεις που σκοπό έχουν να ενισχύσουν κάποια φιλανθρωπική, κοινωνική ή περιβαλλοντική δραστηριότητα. Η κορύφωση των εκδηλώσεων έγινε τον Σεπτέμβριο και οι δράσεις θα συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος του έτους.

Η ελιά του Μασούτη στην παραλία Θεσσαλονίκης Μεγάλη εορταστική εκδήλωση διοργάνωσε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, στην παραλία Θεσσαλονίκης, με αφορμή την επέτειο 40 χρόνων της εταιρείας. Έγιναν τα αποκαλυπτήρια της αιωνόβιας ελιάς, δωρεά της οικογένειας Διαμαντή Μασούτη στην πόλη της Θεσσαλονίκης, από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και τον ιδρυτή της εταιρείας, Διαμαντή Μασούτη.
Αιωνόβια ελιά Αιωνόβια ελιά

Ορεινή εξοχική κατοικία για τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Το 2016 ξεκίνησαν τα έργα για τη δημιουργία της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας για τα παιδιά του «Το Χαμόγελο του παιδιού» στην περιοχή Πέντε Βρύσες του Δήμου Λαγκαδά σε συνεργασία με την Henkel και το Δήμο Λαγκαδά.
Τα εγκαίνια και η παράδοση πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017.
Το Χαμόγελο του παιδιού Το Χαμόγελο του παιδιού

Scan & Shop, η εφαρμογή από τον Μασούτη που αλλάζει τον τρόπο αγορών! Μια νέα εφαρμογή φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Μασούτης, με την οποία μπορεί να κάνει κανείς τις αγορές του από το κινητό του, όπου κι αν βρίσκεται. Ο σύγχρονος καταναλωτής κερδίζει πολύ χρόνο, αλλά και χρήμα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Scan&Shop του Μασούτη. Απλά, γρήγορα, οικονομικά, κατεβάζει δωρεάν στο κινητό την εφαρμογή, επιλέγει από το φυλλάδιο και σκανάρει τα προϊόντα που θέλει να αγοράσει και η παραγγελία έρχεται στην πόρτα του. Scan&Shop

2015 Στη Χίο με 2 καταστήματα Εγκαινιάζεται η παρουσία της εταιρείας στη Χίο, με 2 νέα καταστήματα.

Λαμία και Φάρσαλα Επεκτείνεται σε νέες περιοχές Λαμία, Φάρσαλα.

Ανακαινίσεις GRAND Mασούτης Ανακαινίζονται πλήρως τα δύο Grand στη Σταυρούπολη και Ξάνθη.

2014 Στην Εύβοια με 4 καταστήματα Eπεκτείνεται σε μια νέα περιοχή με 4 νέα καταστήματα στην Εύβοια (3 στη Χαλκίδα και 1 στο Αλιβέρι).
Ανακαινίζεται πλήρως το κατάστημα Grand Μασούτης Θέρμης.

SAP ERP Από το 2014 η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. κάνει χρήση εφαρμογής παγκόσμιας κλίμακας SAP ERP. Με το SAP ERP η εταιρεία αναβάθμισε όχι μόνο το μηχανογραφικό της σύστημα αλλά και το μοντέλο λειτουργίας της, εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές στις εσωτερικές της λειτουργίες. Με αφορμή το συγκεκριμένο έργο η εταιρεία απέσπασε 3 κορυφαίες διακρίσεις στα Business IT Excellence Awards, Self Service Awards και SAP Awards.

2013 Data Center H κατασκευή σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς προδιαγραφές των 2 Data Center της εταιρείας (το κεντρικό στη Θέρμη και το εφεδρικό στις εγκαταστάσεις logistics) εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη και ασφαλή λειτουργία όλων των κρίσιμων εφαρμογών πληροφορικής 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Αναβάθμιση του συστήματος μηχανογράφησης με την εγκατάσταση του συστήματος SAP
Με την αλλαγή σε SAP επιδιώκεται:
• Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση της κεντρικής πληροφοριακής υποδομής.
• Ανταπόκριση στις νέες επιχειρηματικές προκλήσεις των επόμενων χρόνων, που χαρακτηρίζονται από τον έντονο μετασχηματισμό του retail και του μοντέλου συναλλαγών και κατανάλωσης (πελατοκεντρικά συστήματα, ψηφιακή οικονομία, internet, social media).
• Μετατόπιση του ενδιαφέροντος από το προϊόν στον πελάτη.

Internet-Based εργο παροχής του συνολου της πληροφόρησης μέσω tablets και smart phones
Την πλατφόρμα πληροφόρησης και ανάλυσης δεδομένων με την ονομασία Masinfo (κωδικό όνομα λύσης QlikView σε συνεργασία με τη DCW Software Hellas) έχει θέσει σε λειτουργία η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. από τις αρχές του 2013. Με το Masinfo πραγματοποιείται εισαγωγή δεδομένων από πολλές και διαφορετικές πηγές: Κεντρικό σύστημα, καταστήματα, αποθήκες. Γίνεται ανάλυση και επεξεργασία των δεδομένων και υπάρχει δυνατότητα διαρκούς πρόσβασης στην αναλυτική πληροφορία, από οποιοδήποτε σημείο, από οποιαδήποτε συσκευή.
Aνανέωση ηλεκτρονικής σελίδας | site www.masoutis.gr
Από τις αρχές του 2013 έγινε ανανέωση της ηλεκτρονικής σελίδας της εταιρείας.
Ο σχεδιασμός της νέας σελίδας έχει μορφή ηλεκτρονικής οθόνης αφής, με κουμπιά-πλήκτρα και μπορεί να λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο σε κάθε τηλέφωνο ή υπολογιστή με οθόνη αφής.

2012 4η θέση σε πανελλαδικό επίπεδο
Το 2012, η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και κυρίαρχη θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις μεγαλύτερες αλυσίδες.
243 καταστήματα
Με 243 καταστήματα, 224 καταστήματα λιανικής και 19 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, καλύπτει γεωγραφικά όλους τους νομούς της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, την Ήπειρο, τη Θεσπρωτία και τα νησιά Λήμνο και Λέσβο. Απασχολεί περισσότερους από 5.800 εργαζόμενους, οι οποίοι κατά τη θερινή περίοδο 2012 έφτασαν τους 6.050.
36 χρόνια πιστοί στις αξίες μας, δίπλα σε κάθε καταναλωτή
Το 2012 η εταιρεία γιορτάζει τα 36α γενέθλιά της με μεγάλες προσφορές και πολλές ενέργειες με σκοπό τη μείωση τιμών, για οικονομικότερες αγορές σε βασικά είδη.
Εδώ και 36 χρόνια στην εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. παραμένουμε πιστοί και σταθεροί στις αξίες μας: οικονομία, ποιότητα, ποικιλία, φροντίδα, συνέπεια, εμπιστοσύνη, σωστή εξυπηρέτηση, και οι καταναλωτές παραμένουν πιστοί σε εμάς. Τους το ανταποδίδουμε καθημερινά με προσφορές, οικονομικές τιμές, δώρα, σύγχρονες υπηρεσίες και πολλές άλλες παροχές.

2011 Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης
Εγκαταστάσεις 62.000 τ.μ. / Οικόπεδο 145.000 τ.μ. / Προσωπικό 510 άτομα / ΚΕΝΤΡΙΚΟΠΟΙΗΣΗ 75% ≈ 600.000.000€
Τον Οκτώβριο του 2011 η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. εγκαινίασε το μεγάλο και υπερσύγχρονο Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής (Logistics Center) στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης, μια επένδυση αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για ένα Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής πολλαπλών προδιαγραφών και ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα Κέντρα Αποθήκευσης και Διανομής στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
35 χρόνια από τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος
Το 2011 η εταιρεία γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της με μεγάλες προσφορές, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, για να ευχαριστήσει τους καταναλωτές που την τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους 35 χρόνια.
24 καταστήματα λιανικής
Το 2011 η εταιρεία άνοιξε 24 νέα καταστήματα λιανικής. Τα 16 καταστήματα λιανικής είναι πρώην σούπερ μάρκετ «Ατλάντικ» στα οποία διατηρήθηκε όλο το προσωπικό, αναγνωρίστηκε η προϋπηρεσία του και βασικός όρος της συμφωνίας για την αγορά των καταστημάτων ήταν η εξόφληση των οφειλόμενων στους 280 εργαζόμενους.

2010 4 νέα καταστήματα
Το 2010 η εταιρεία άνοιξε 4 νέα καταστήματα και έφτασε συνολικά στα 193 καταστήματα λιανικής και 17 καταστήματα χονδρικής.

2009 Πρώτο πράσινο κατάστημα στην Ελλάδα Το Δεκέμβριο του 2009 εγκαινιάσαμε το πρώτο μας και πρώτο στην Ελλάδα πράσινο κατάστημα, στη Χλόη Καστοριάς.
Για το πρώτο πράσινο κατάστημα στην Ελλάδα απονεμήθηκε στον κ. Διαμαντή Μασούτη βραβείο καινοτομίας, για το έργο και την πολύτιμη συμβολή του στην προώθηση και ανάδειξη της καινοτομίας, με τη δημιουργία του πράσινου καταστήματος.
Εξαγορά καταστημάτων στην Κατερίνη και στο Βόλο
Το 2009, επίσης, η εταιρεία πρόσθεσε στο δυναμικό της 7 νέα καταστήματα στην πόλη της Κατερίνης, με την εξαγορά των καταστημάτων της εταιρείας «Πασχαλίδης Α.Ε.Ε.» και 3 νέα καταστήματα στο Βόλο, με την εξαγορά των καταστημάτων της εταιρείας «Γ. Γεωργάκος & Σια Ε.Ε.».

2008 180 καταστήματα λιανικής - 15 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry Το 2008 η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έχει συνολικά 180 καταστήματα λιανικής και 15 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry.

2007 161 καταστήματα λιανικής - 15 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry Τον Ιανουάριο του 2007 προσθέσαμε στην εταιρεία μας 3 νέα καταστήματα στην πόλη των Τρικάλων (πρώην καταστήματα «Ευρωμάρκετ Μαίος Α.Ε.») και ένα νέο κατάστημα στην πόλη της Καβάλας (πρώην κατάστημα «Εμπορική Ένωση Ε.Π.Ε.).
Το 2007 η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έχει συνολικά 161 καταστήματα λιανικής και 15 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry.

2006 155 καταστήματα λιανικής - 15 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry Το 2006 η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έχει συνολικά 155 καταστήματα λιανικής και 15 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, που βρίσκονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

2005 Πρότυπο κατάστημα Μασούτης στο Mediterranean Cosmos Το 2005 είναι η χρονιά που δημιουργήθηκε το πρότυπο κατάστημα λιανικής Μασούτης στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos (11ο χλμ. Θεσ/νίκης-Μουδανιών). Ένα άνετο σαλόνι αγορών, μοντέρνας αρχιτεκτονικής, με λιτή και σύγχρονη διακόσμηση, συμφωνία χρωμάτων, σχημάτων και διαστάσεων.
Grand Μασούτης στην Βέροια
Το 2005 δημιουργήθηκε, επίσης, το Grand Μασούτης στη Βέροια, 3ο χλμ. Π.Ε.Ο. Βέροιας - Θεσσαλονίκης.
153 καταστήματα λιανικής - 14 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry
Συνολικά, το 2005, η εταιρεία έχει 153 καταστήματα λιανικής και 14 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry.
Franchise - Express Market
Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ξεκίνησε στα τέλη του 2005 μια νέα δραστηριότητα στον τομέα της χονδρικής πώλησης, που απευθύνεται σε επαγγελματίες που διαθέτουν super market, mini market και παντοπωλεία.
Η δραστηριότητα αυτή είναι μια ειδική συνεργασία, που στηρίζεται στη φιλοσοφία ότι όλοι οι συνεργάτες θα προμηθεύονται τα προϊόντα που διακινούν στα καταστήματά τους από την εταιρεία Μασούτης ή απευθείας από τη βιομηχανία, πετυχαίνοντας παράλληλα ειδικές εκπτώσεις.
Η πολυετής εμπειρία και η δυναμική της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. εγγυάται στους νέους συνεργάτες ότι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις και να αναπτυχθούν ανταγωνιστικά στο χώρο τους, έχοντας σαν βάση την άριστη τεχνογνωσία, την ολοκληρωμένη οργάνωση καθώς και την υποστήριξη της εταιρείας.

2004 152 καταστήματα λιανικής - 14 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry Το 2004 η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έχει συνολικά 152 καταστήματα λιανικής και 14 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry που βρίσκονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

2003 144 καταστήματα λιανικής - 12 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry Το 2003 η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έχει συνολικά 144 καταστήματα λιανικής και 12 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry.

2002 Στον Λαγκαδά Τον Ιούλιο του 2002 προσθέσαμε στην εταιρεία μας ένα νέο κατάστημα στην περιοχή του Λαγκαδά, Μ. Αλεξάνδρου 39 (πρώην κατάστημα «Νταντινίδης»).

Στις Σέρρες Τον Ιούλιο του 2002, επίσης, προσθέσαμε στην εταιρεία μας ένα νέο κατάστημα στην περιοχή του Προμαχώνα Σερρών (πρώην κατάστημα «Τσιντσάρης»).

2001 49 νέα καταστήματα Συνολικά, το 2001, προσθέσαμε στην εταιρεία μας 49 νέα καταστήματα από την εξαγορά των αλυσίδων σούπερ μάρκετ «Άλφα Δέλτα», «Γεώργιος Μπίσκας», «Mercato».

1999 53 νέα καταστήματα από την εξαγορά 2 αλυσίδων σούπερ μάρκετ Το 1999 προσθέσαμε στην εταιρεία μας 53 καταστήματα, αφού ολοκληρώθηκε η εξαγορά δύο μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ: «Δύο Άλφα» και «Αφοί Μπίσκα».

Στη Λάρισα
Τον Ιούνιο του 1999 προσθέσαμε στην εταιρεία μας ένα νέο κατάστημα στην περιοχή της Λάρισας, Νικηταρά 13-15 (πρώην κατάστημα «Καράογλου»).

1998 Grand Μασούτης στην Καλαμαριά. 5 νέα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη
Το 1998, χρονιά ορόσημο, η εταιρεία άνοιξε 5 νέα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των οποίων και το Grand Μασούτης Καλαμαριάς.
Τα εγκαίνια του καταστήματος Grand Μασούτης στην Καλαμαριά σηματοδοτούν μια νέα εποχή για το λιανικό εμπόριο στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα κατάστημα με ιδιαίτερη φιλοσοφία και σχεδιασμό, το οποίο ανταποκρίνεται μοναδικά στις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών.

1 νέο κατάστημα στη Χαλκιδική Τον Φεβρουάριο του 1998 προσθέσαμε στην εταιρεία μας ένα νέο κατάστημα στην Καλλιθέα Χαλκιδικής (πρώην κατάστημα «Ανδρονικίδης»).

1995 Grand Μασούτης στην Αλεξάνδρεια Τον Φεβρουάριο του 1995 προσθέσαμε στην εταιρεία μας ένα νέο κατάστημα στην περιοχή της Αλεξάνδρειας, Γρ. Λαμπράκη 60. Είναι το κατάστημα Grand Μασούτης Αλεξάνδρειας στα πρότυπα των Grand Mασούτης Θέρμης και Σταυρούπολης (πρώην κατάστημα «Σαραβέλος Ο.Ε.»).

7 νέα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη
Τον Ιούνιο του 1995 προσθέσαμε στην εταιρεία μας 6 νέα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη (πρώην καταστήματα «Δ. Γκαγκούτης & Σια Ο.Ε.») και τον Οκτώβριο του 1995, ακόμα ένα νέο κατάστημα στην περιοχή της Καλαμαριάς, Ι. Πασσαλίδη 53-55 (πρώην κατάστημα «Κόντρα Α.Ε.»).

1994 Το δεύτερο Grand Μασούτης στη Σταυρούπολη Στα πρότυπα του πρώτου Grand Μασούτης της εταιρείας στη Θέρμη, ανατολικά της Θεσσαλονίκης, δημιουργήσαμε το δεύτερο Grand Μασούτης, δυτικά της Θεσσαλονίκης, στη Σταυρούπολη. Είναι το δεύτερο μεγάλο εκτός πόλης κατάστημα, με χώρο στάθμευσης, μεγάλη ποικιλία ειδών και πολύ οικονομικές τιμές.

1993 5 νέα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη Τον Απρίλιο του 1993 προσθέσαμε στην εταιρεία μας 3 νέα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη (πρώην καταστήματα «Συν Ένα»).

Διοικητήριο Τον Μάιο του 1993 προσθέσαμε στην εταιρεία μας ακόμα ένα νέο κατάστημα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, Παστέρ 12, Διοικητήριο (πρώην κατάστημα Κρόνος-Αφοί Καραγιαννίδη & Σία).

Τριανδρία Τον Ιούνιο του 1993 προσθέσαμε στην εταιρεία μας ένα νέο κατάστημα στην περιοχή της Τριανδρίας, Μεσολογγίου 28 (πρώην κατάστημα «Κόμβος Α.Ε.»).

1992 Στην Καβάλα με 5 καταστήματα Τον Ιούλιο του 1992 δημιουργήσαμε 5 νέα καταστήματα στην Καβάλα (πρώην καταστήματα «Φθηνή Αγορά»).

1990 14 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη Μέχρι το 1990, τα καταστήματα της εταιρείας μας στη Θεσσαλονίκη έγιναν 14.

Πρώτη παρουσία στο νομό Χαλκιδικής
Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ξεκινά την επέκτασή της στο νομό Χαλκιδικής και τον Απρίλιο του 1990 δημιουργεί το πρώτο κατάστημα Μασούτης στην Καλλικράτεια.
Τα πρώτα καταστήματα στην Κατερίνη - Αλεξανδρούπολη - Ορεστιάδα
Την ίδια χρονιά, κάναμε τα πρώτα βήματα εκτός Θεσσαλονίκης, με 3 καταστήματα στις πόλεις: Κατερίνη, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα. Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 1990, προσθέσαμε στην εταιρεία μας ένα νέο κατάστημα στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης (πρώην κατάστημα «Κωνσταντινίδης»).

1987 Kατάστημα χονδρικής Cash & Carry To 1987 η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. δημιουργεί το πρώτο κατάστημα Χονδρικής Cash & Carry, δίπλα στο Grand Μασούτης Θέρμης και αρχίζει να δραστηριοποιείται οργανωμένα στον τομέα χονδρικής πώλησης.

Το πρώτο Grand Μασούτης στη Θέρμη Το Φθινόπωρο 1986 δημιουργήσαμε το πρώτο κατάστημα στην κατηγορία των Grand (πολύ μεγάλων) καταστημάτων της εταιρείας, το Grand Μασούτης στη Θέρμη. Το κατάστημα αυτό έφερε μια νέα νοοτροπία στις αγορές, αφού είναι το πρώτο μεγάλο εκτός πόλης κατάστημα, με χώρο στάθμευσης, μεγάλη ποικιλία ειδών και πολύ οικονομικές τιμές.

1986 9 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη Μέσα στην πρώτη δεκαετία της πορείας της, η εταιρεία μας έφτασε να αριθμεί 9 καταστήματα.

1985 Θεσσαλονίκη Τον Ιούνιο του 1985 προσθέσαμε στην εταιρεία μας ένα νέο κατάστημα στην οδό Κομποθέκλας.

1984 Στην Καλαμαριά Τον Απρίλιο του 1984 προσθέσαμε στην εταιρεία μας ένα νέο κατάστημα στην περιοχή της Καλαμαριάς, Κουντουριώτου 43, Νέα Κρήνη (πρώην κατάστημα «Ραμφόπουλος»).

1983 Στο Πανόραμα Τον Οκτώβριο του 1983 προσθέσαμε στην εταιρεία μας ένα νέο κατάστημα στην περιοχή του Πανοράματος, Ιωαννίδου 2 (πρώην κατάστημα «Αφοί Μουμτζίδη Α.Ε.»).

1980 Εξαγορά του πρώην σούπερ μάρκετ Μέγας Αλέξανδρος To 1980 γίνεται η εξαγορά του πρώην σούπερ μάρκετ Μέγας Αλέξανδρος στην οδό Ολυμπιάδος 113 με Ιουλιανού και δημιουργείται το τρίτο κατάστημα Μασούτης στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

1978 Το δεύτερο κατάστημα «Μασούτης» στη Θεσσαλονίκη και η εξαγορά του «Διεθνές» To 1978 άνοιξε το δεύτερο κατάστημα Μασούτης στην πόλη της Θεσσαλονίκης στην οδό Γαμβέτα με Πέτρου Συνδίκα 75.
Την ίδια χρονιά πραγματοποιήθηκε η εξαγορά του «Διεθνές» με δύο σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη, στη Βασιλίσσης Όλγας και στην οδό Μακεδονίας.

1976 Το πρώτο κατάστημα «Μασούτης» στη Θεσσαλονίκη Το 1976 είναι η χρονιά που η εταιρεία μας ξεκίνησε την πορεία της στην ελληνική αγορά. Ο ιδρυτής της εταιρείας, κ. Διαμαντής Μασούτης, δημιούργησε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας, στην οδό Κ. Κρυστάλλη, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αντιγονιδών. Tα εγκαίνια έγιναν στις 6 Σεπτεμβρίου 1976.