Δημοφιλείς αναζητήσεις
Κατηγορίες
Μήπως εννοείτε
masoutis
Η εταιρία
masoutis
Company
Δέσμευση χρόνου για {{RemainingMinutesCustomersSlot}}'
{{RemainingMinutesCustomersSlot}}'
{{ languagePreview }}
Μασούτης Marketplace
{{a.HeaderMenuItemDescr}}
Μασούτης Marketplace
{{a.HeaderMenuItemDescr}}
Προβολή Όλων
Display All
{{a.MenuItemDescr}} {{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
You
Βιοκαρπέτ
CookShop
Brands in a Box
Bag Stories
Vita4you
Petshop88
Brands2you
Organic Brands
Marmaridis
Morgan Collection
Kiddo
Προβολή Όλων
Display All
{{a.MenuItemDescr}} {{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
Προβολή Όλων
Display All
{{a.MenuItemDescr}} {{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
Προβολή Όλων
Display All
Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2-5 ώρες για παραγγελίες πριν τις 15:00, ενώ για παραγγελίες μετά τις 15:00 η παράδοση πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Δείτε πόσους πόντους έχετε συγκεντρώσει στην mascard σας και πόσοι υπολείπονται για να κερδίσετε άμεσα την έκπτωση των 6 ευρώ στο ταμείο. Πληκτρολογήστε τον κωδικό της κάρτας σας χωρίς κενά ή παύλες και ενημερωθείτε άμεσα. Μπορείτε να μάθετε πληροφορίες για τους πόντους σας όπου και αν βρίσκεστε και μέσα από την εφαρμογή Μασούτης.
Δείτε τους πόντους σας
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε τον κωδικό της κάρτας σας χωρίς κενά ή παύλες

Πληκτρολογήστε τον κωδικό της κάρτας σας και ενημερωθείτε άμεσα για το σύνολο των πόντων σας, πόσοι υπολείπονται για να κερδίσετε την έκπτωση των 6 ευρώ, καθώς επίσης και για το συνολικό σας όφελος ως τώρα.


{{messageWaiting}}
Έχετε συμπληρώσει {{CustomerPoint}} πόντους.

Χρειάζεστε άλλους {{newNumber1}} πόντους για να κερδίσετε την έκπτωση των {{NewAmount1}} €.
Μέχρι σήμερα έχετε κερδίσει {{CounterPrize}} φορές την έκπτωση και το συνολικό σας όφελος ανέρχεται στο ποσό των {{CustPrize}} €
{{NewAmountPointExp}}
{{PassBookMessage}}
Πατήστε για προσθήκη στο Apple Wallet
Αποτελέσματα διαγωνισμών
Περιγραφή Δώρο
{{a.DrDescr}} {{a.PresentDescr}}
{{PassBookMessage}}
Πατήστε για προσθήκη στο Google Wallet
You have won {{CustomerPoint}} points.

You need {{newNumber1}} more points in order to win the {{NewAmount1}} €.
You have won {{CounterPrize}} times and you win the total discount ofs {{CustPrize}} €
{{NewAmountPointExpEn}}
{{PassBookMessageEn}}
e-voucher
Για να ενεργοποιείσετε τις e-voucher διατακτικές, αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους χρήσης.
Όροι χρήσης e-voucher
1. To e-voucher είναι μια ηλεκτρονική διατακτική. Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση e-voucher είναι η απόκτηση κάρτας προνομίων mas card.
Κατά την έκδοση της mas card χορηγείται τετραψήφιος κωδικός PIN, τον οποίο ο δικαιούχος προτείνεται να τροποποιήσει για λόγους ασφαλούς χρήσης.
Η ενεργοποίηση του e-voucher πραγματοποιείται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.masoutis.gr και στις εφαρμογές masoutis app και scan and shop. Ο κωδικός PIN απαιτείται για κάθε χρήση του e-voucher, καθώς και για την εξαργύρωση της πιστωμένης αξίας. Η εξαργύρωση της αξίας που έχει πιστωθεί γίνεται με αγορές στα φυσικά καταστήματα της Διαμαντής Μασούτης ΑΕ Σούπερ Μάρκετ, στο eshop της εταιρίας και για αγορές μέσω τηλεφώνου. Η εξαργύρωση της πιστωμένης αξίας μπορεί να γίνει τμηματικά. Η πιστωμένη αξία δεν εξαργυρώνεται με μετρητά ούτε αποδίδει τόκο.

2. Ο δικαιούχος του e-voucher είναι υπεύθυνος για την χρήση του. Η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ δεν ευθύνεται σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, παράνομης ή κακής χρήσης αυτού. Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας προνομίων mas card, ο δικαιούχος μαζί με την απενεργοποίηση και την έκδοση νέας κάρτας, μπορεί να ζητήσει και τη μεταφορά του διαθέσιμου πιστωμένου υπολοίπου σε νέο e-voucher. Σε περίπτωση, που ο δικαιούχος ξεχάσει τον κωδικό PIN μπορεί να ζητήσει την έκδοση νέου κωδικού στην ιστοσελίδα www.masoutis.gr. Ο νέος κωδικός αποστέλλεται με μήνυμα (sms) στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχει καταχωρήσει κατά την έκδοση της mas card.

3. Η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για τη χρήση του e-voucher από μη δικαιούχο. Η χρήση του κωδικού PIN είναι προσωπική, απαγορεύεται η γνωστοποίηση – κοινοποίησή του και καμία ευθύνη δεν φέρει η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ σε περίπτωση χρήσης του κωδικού από τρίτο πρόσωπο.

4. Ο δικαιούχος του e-voucher ευθύνεται για τη νομιμότητα των συναλλαγών του. Η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει το e-voucher, αν προκύπτει κακή, παράνομη, καταχρηστική ή σε αντίθεση με τους παρόντες όρους χρήση της.

5. Η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ δεν υποχρεούται να προβαίνει σε έλεγχο ταυτοπροσωπίας κατά τη χρήση του e-voucher, δεδομένου ότι πάντα με την οποιοδήποτε τρόπο χρήση του, απαιτείται ο προσωπικός αριθμός PIN του δικαιούχου.

6. Η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε και κατά την κρίση της την εμπορική της πολιτική καθώς και τους παρόντες όρους. Οι μεταβολές αυτές θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της www.masoutis.gr.

7. Ο δικαιούχος του e-voucher μπορεί να ενημερώνεται για το υπόλοιπο της πιστωμένης αξίας με ερώτηση στα ταμεία των καταστημάτων, στη σχετική ενότητα μέσω της ιστοσελίδας www.masoutis.gr και της εφαρμογής masoutis app, καθώς και από το σχετικό μήνυμα υπολοίπου που αναγράφεται στο τέλος του παραστατικού πώλησης μετά από κάθε χρήση του e-voucher.

8. Ο δικαιούχος του e-voucher με την ενεργοποίησή του αποδέχεται τους παρόντες όρους.

9. Η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που εξασφαλίζουν τη μοναδικότητα και την εγκυρότητα των συναλλαγών, καθώς και την ασφάλεια και των προσωπικών δεδομένων του κάθε δικαιούχου e-voucher.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την πολιτική απορρήτου.

Το υπόλοιπο σας είναι {{EvoucherBalance}} €
{{Message}}