Προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας
MrGrand
Από τον τόπο μας
Bio Επιλογές
Αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την εταιρεία μας η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.
Η πορεία κάθε προϊόντος παρακολουθείται και γίνονται πάντα βελτιώσεις, είτε ως προς την εμφάνιση, είτε ως προς τη σύνθεση, είτε ως προς κάποιο άλλο χαρακτηριστικό. Σήμερα, στα καταστήματα Μασούτης, θα βρείτε πάνω από 950 κωδικούς προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας σε όλες τις κατηγορίες.


Ποικιλία, ποιότητα και οικονομία
Δείτε περισσότερα >
Ποιοτικά, τοπικά, ελληνικά προϊόντα
Δείτε περισσότερα >
Πιστοποιημένα βιολογικά προϊοντα
Δείτε περισσότερα >
Mr. Grand Από τον τόπο μας ΒΙΟ επιλογές Μασούτη

Το 1998 η εταιρεία εισήγαγε για πρώτη φορά στα καταστήματά της τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (private label) με την ονομασία “Mr. Grand” . Τα προϊόντα κέρδισαν αμέσως την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, γεγονός που οφείλεται στην ποιοτική υπεροχή τους σε συνδυασμό με την εξαιρετικά ανταγωνιστική τους τιμή.
Mr. Grand Από τον τόπο μας ΒΙΟ επιλογές Μασούτη

Η εταιρεία μας στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς και τα ελληνικά προϊόντα. Γι΄ αυτό δημιουργήσαμε μια σειρά προϊόντων με αποκλειστικά ελληνική ταυτότητα και ονομασία προέλευσης. Τα παραδοσιακά προϊόντα «Μασούτης από τον τόπο μας» έχουν ως διακριτικό τον τόπο προέλευσης τους, χαρακτηρίζουν κάθε περιοχή και παράγονται από ντόπιους παραγωγούς.
Mr. Grand Από τον τόπο μας ΒΙΟ επιλογές Μασούτη

Είναι προϊόντα πιστοποιημένης βιολογικής γεωργίας, παράγονται από πιστοποιημένους Έλληνες βιοκαλλιεργητές που σέβονται το περιβάλλον, τη γη και τα ζώα.