Δημοφιλείς αναζητήσεις
Κατηγορίες
Μήπως εννοείτε
masoutis
Η εταιρία
masoutis
Company
Δέσμευση χρόνου για {{RemainingMinutesCustomersSlot}}'
{{RemainingMinutesCustomersSlot}}'
{{ languagePreview }}
Μασούτης Marketplace
{{a.HeaderMenuItemDescr}}
Μασούτης Marketplace
{{a.HeaderMenuItemDescr}}
Προβολή Όλων
Display All
{{a.MenuItemDescr}} {{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
You
Βιοκαρπέτ
CookShop
Brands in a Box
Bag Stories
Vita4you
Petshop88
Brands2you
Organic Brands
Marmaridis
Morgan Collection
Kiddo
Προβολή Όλων
Display All
{{a.MenuItemDescr}} {{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
Προβολή Όλων
Display All
{{a.MenuItemDescr}} {{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
Προβολή Όλων
Display All
Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2-5 ώρες για παραγγελίες πριν τις 15:00, ενώ για παραγγελίες μετά τις 15:00 η παράδοση πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Βραβεύσεις Διεθνείς, Ευρωπαϊκές, Ελληνικές

2023

Με ένα βραβείο κατηγορίας, δύο Silver και ένα Bronze διακρίθηκε η εταιρεία Μασούτης στα φετινά Retail Business Awards στις κατηγορίες «RetailStores – Super Market», «Private Label», «Best Digital Transformation» και «E – Retailers» αντίστοιχα.
Μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα Super Market Awards 2023 με 12 βραβεία και κορυφαίες διακρίσεις.
H εταιρεία Μασούτης που επιδεικνύει διαρκή ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς της, επενδύει συνεχώς σε υποδομές και τεχνολογία και επιβραβεύεται για έργα που την καθιστούν επάξια στις κορυφαίες του κλάδου.
Διάκριση με 7 βραβεία στα ΔΕΗ BITE Awards 2023 Με ένα platinum, τέσσερα gold, ένα silver και ένα bronze βραβείο διακρίθηκε η αλυσίδα Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα ΔΕΗ BITE Awards 2023, έναν θεσμό που αναδεικνύει τις κορυφαίες εταιρείες που πρωτοπορούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό και έργα τεχνολογίας!
Δύο βραβεία στα φετινά Pr Awards η Μασούτης.
Με Silver βραβείο στην κατηγορία «Social Media» και Bronze βραβείο στην κατηγορία «Retail, Supermarkets & E-commerce» διακρίθηκε η εταιρία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα Pr Awards 2023 της Boussias!
2022

Κορυφαία διάκριση για τον Γιάννη Μασούτη, στα Βραβεία Ευποιίας του ICC Ελλάς
Για την επιχειρηματική ηθική και τα έργα Ευποιίας που έχει υλοποιήσει, τιμήθηκε ο κ. Γιάννης Μασούτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., από το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο ΙCC Ελλάς (International Chamber of Commerce).
Silver βραβείο στα Social Media Awards 2022
Ακόμη μία διάκριση για την εταιρία Μασούτης! Το silver βραβείο κέρδισε η social media strategy της καμπάνιας «45 χρόνια Μασούτης. Εδώ για κάθε οικογένεια, εδώ για ’σένα» στα Social Media Awards 2022 στην κατηγορία «Best in FMCG & Grocery».
Με ένα platinum, πέντε gold και δύο silver βραβεία διακρίθηκε η αλυσίδα Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα Impact Bite Awards 2022!
Για μία χρονιά ακόμη η Μασούτης βρίσκεται ανάμεσα στις εταιρίες που πρωτοπορούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό κατακτώντας κορυφαίες διακρίσεις
Ιούλιος 2022
Με χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Retail Campaign» και Bronze βραβείο στην κατηγορία «Private Label» διακρίθηκε η αλυσίδα Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα φετινά Retail Business Awards, τον θεσμό για το ελληνικό λιανικό εμπόριο και τη βιομηχανία που φέτος συμπληρώνει είκοσι χρόνια διαδρομής και συνεχούς διοργάνωσης!
Ιούνιος 2022
H εταιρία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στα Health & Safety Awards 2022! Με το Silver βραβείο στον τομέα «Εργαλεία Τεχνολογίες & Εφαρμογές για την ΥΑΕ» και στην κατηγορία «COVID-19: Υπηρεσίες ΥΑΕ / COVID-19: OHS Service» αναγνωρίζονται οι ενέργειές της τόσο στην εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος αποφυγής και πρόληψης εξάπλωσης του Covid-19 στις εγκαταστάσεις της όσο και στην ασφάλεια εργαζομένων και πελατών στο δίκτυό της.
H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε για 11η συνεχόμενη χρονιά ως Great Place to Work, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας Best Workplaces του Great Place to Work® Institute Hellas, μια από τις πιο αξιόπιστες έρευνες αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος σε παγκόσμιο επίπεδο. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Μασούτης είναι η μόνη εταιρεία του κλάδου των Supermarket που βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα στην κατηγορία άνω των 250 εργαζόμενων.
2021

H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. κατέκτησε για 10η συνεχή χρονιά ένα ακόμα βραβείο και διακρίθηκε ανάμεσα στα 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας Best Workplaces του Great Place to Work® Institute Hellas.
Το βραβείο παίρνει μεγαλύτερη αξία αφού συμβολίζει τη μεγάλη διάρκεια της εμπιστοσύνης των εργαζόμενων και αυτό αποτελεί για την εταιρεία τη μεγαλύτερη επιβράβευση.
Η εταιρεία Μασούτης στη λίστα Best Workplaces Europe 2021, των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη.
Η σημαντική αυτή διάκριση στην κατηγορία της στα Best Workplaces Europe 2021 ξεχωρίζει και επειδή πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, αλλά και επειδή έρχεται λίγο καιρό μετά την πιστοποίηση που έλαβε για 10η συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, Great place to work®, (CERTIFIED by Great Place to Work®), στο πλαίσιο του θεσμού Best Workplaces Greece.
2020

SALES EXCELLENCE AWARDS 2020
Bronze award στην κατηγορία Προωθητική Ενέργεια σε Τελικό Σημείο Πώλησης
Impact BITE Awards 2020
Κορυφαία διάκριση, 3 χρυσά και 2 αργυρά βραβεία
Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Big Data
Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών
Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Σύνδεση Επιχειρηματικής & ICT Στρατηγικής
Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Business Intelligence & Analytics
Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Continuous Βusiness Ιmprovement

Η Μασούτης για ακόμα μια χρονιά διακρίθηκε στα Supermarket Awards 2020 κατακτώντας 2 χρυσά βραβεία και 1 αργυρό.
Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Big Data & Marketing Analytics
Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Κοινές Προωθητικές Ενέργειες
Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Ανάπτυξη Τμήματος Food To Go
Η Μασούτης για 9η συνεχή χρονιά στις κορυφαίες εταιρείες με το καλύτερο περιβάλλον εργασίας στην Ελλάδα.
Είναι η συνέχεια και η διάρκεια που δίνει ανεκτίμητη αξία σε μια διάκριση και για την Μασούτης, η διάκριση αυτή έρχεται για 9η συνεχή χρονιά και την κατατάσσει στην 8η θέση ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.
2019

Grand Award «Shopper Marketing Retailer of the Year»
Ένα από τα κορυφαία βραβεία της πρώτης διοργάνωσης της Boussias Communications «Shopper Marketing Awards 2019», το Grand Award «Shopper Marketing Retailer of the Year», απονεμήθηκε στη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.
Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έλαβε, επίσης, 3 χρυσά βραβεία στις κατηγορίες:
-Marketing-Ready Commercial/Concept Store για το concept «Ένας σεφ στην κουζίνα μας».
-Special Practices/Programmatic Shopper Marketing Campaigns για την digital campaign «Κάθε φορά προσφορά!».
-Special Practices/Insights - Driven Shopper Marketing Campaigns για το mas clustering, προσωποποιημένες ενέργειες.
και 1 αργυρό βραβείο στην κατηγορία: - Special Practices/Display & Merchandising Projects για το «Ένας σεφ στην κουζίνα μας».
Τρία βραβεία κατέκτησε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα Business IT Excellence Awards 2019 για ισάριθμα έργα πληροφορικής.
Με χρυσό βραβείο διακρίθηκε στην ενότητα Business Intelligence & Analytics.
Με αργυρό βραβείο διακρίθηκε στην ενότητα Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών για το ExpApp.
Δεύτερο αργυρό βραβείο κατέκτησε στην ενότητα Business Performance Management για το MasTiming.
O Μασούτης για 8η συνεχή χρονιά διακρίνεται στα βραβεία Best Workplaces!
Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., στην κατάταξη ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες (κατηγορία πάνω από 250 εργαζόμενοι) με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα 2019, διακρίθηκε στην 3η θέση.

2018

2 χρυσά βραβεία, 1 ασημένιο και 1 μια τιμητική διάκριση για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα σελφ σερβις Excellence Awards 2018!
Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι και φέτος ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των σελφ σερβις Excellence Awards 2018. Έλαβε, στον τομέα Λιανεμπόριο / Σούπερ Mάρκετ: Χρυσό βραβείο «Συμβολή στην Εθνική Οικονομία» στην κατηγορία Συμβολή στην Ανάπτυξη & την Εθνική Οικονομία για τη σημαντική συμμετοχή της στο Α.Ε.Π της χώρας, την απασχόληση, και τις επενδύσεις και τη συμβολή στην ανάπτυξη του κλάδου μέσα από την ενεργή συμμετοχή σε κλαδικές πρωτοβουλίες. Χρυσό βραβείο «Αριστεία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα» για το σχεδιασμό και εφαρμογή του project κεντρικοποίησης κωδικών ψυγείου στην κατηγορία Management, Καινοτομία & Νέες Τεχνολογίες. Επίσης, έλαβε, στον τομέα Βέλτιστες Συνεργασιακές Πρακτικές Λιανεμπορίου / Προμηθευτών FMCG: Ασημένιο βραβείο «Συνεργασία στην Έρευνα & Ανάπτυξη Προϊόντων» στην κατηγορία Κοινές Ενέργειες CSR για τη συνεργασία με την εταιρεία Αφοι Κίσσα Ο.Ε.»
Ο Μασούτης για 6η συνεχή χρονιά ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη!
Τα βραβεία «Best Workplaces in Europe» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2018 απονεμήθηκαν στις 14 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε για μία ακόμη φορά στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων (Best Large Workplaces in Europe).
Έλληνας ο Logistics Professional of the Year Europe 2018 Ο Χρήστος Καραϊσαρίδης από την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.
Ο Διευθυντής Logistics της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε, Χρήστος Καραϊσαρίδης, βραβεύτηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Logistics (European Logistics Association – ELA) ως Professional (Logistics Manager) of the year Europe για το 2018.
Βραβείο στον Μασούτη για το πρόγραμμα-δράση ΕΚΕ «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη»
Για το πρόγραμμα «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» βραβεύτηκε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα Corporate Affairs Excellence Awards 2018, ένα θεσμό που εντάσσεται στις δράσεις του TEYΠ (Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων) της ΕΕΔΕ.
Δύο αργυρά (silver) βραβεία για τον Μασούτη στα Loyalty Awards 2018 !
Στην πρώτη διοργάνωση Loyalty Awards 2018 απονεμήθηκαν 2 ασημένια βραβεία στη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.:
1. Αργυρό (silver) βραβείο «Best in Loyalty & Engagement” στην κατηγορία Food Retail για την κάρτα πιστότητας Mas Card.
2. Αργυρό (silver) βραβείο “Best Use of Digital Technology” στην κατηγορία Best Use of Mobile για την εφαρμογή Μasoutis App
O Μασούτης για 7η συνεχή χρονιά διακρίθηκε ως καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα!
Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε 3η στην κατάταξη ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα στα βραβεία Best Workplaces 2018.
Τιμητικό βραβείο για τον Διαμαντή Μασούτη στα Retail Βusiness Awards!
Για την πολυετή και σημαντική προσφορά του στο ελληνικό λιανεμπόριο τιμήθηκε ο κύριος Διαμαντής Μασούτης στα Retail Business Awards.
O Μασούτης στις 6 νικήτριες επιχειρήσεις των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”
Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βραβεύτηκε στην κατηγορία «Ανθρώπινο δυναμικό και εταιρική κουλτούρα» στα βραβεία Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards” σε ειδική τελετή, που διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton, και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής.
Βραβείο Αριστείας στον Γιάννη Μασούτη
Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας απένειμε Βραβείο Αριστείας στον κύριο Γιάννη Μασούτη για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.
Μασούτης True Leader για άλλη μία χρονιά!
Για 7η συνεχόμενη χρονιά η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βραβεύτηκε στα TRUE LEADERS της ICAP ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της.
2017

2 μεγάλα βραβεία τεχνολογίας για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα Mobile Excellence Awards 2017
Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Process Automation Mobile Applications για την εφαρμογή Mas-Products, ένα σύστημα που αναλαμβάνει να διαπεραιώσει τη ροή εργασίας για το άνοιγμα νέων κωδικών ειδών στην εταιρεία.
Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Mobile Service for Mobile B2C Sales για την mobile εφαρμογή Scan&Shop App, μια εφαρμογή που συνδέει το e-commerce με το έντυπο φυλλάδιο προσφορών.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι για ακόμη μία χρονιά ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των σελφ σερβις Excellence Awards 2017 με βράβευση σε 6 κατηγορίες.
Τα βραβεία που έλαβε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι:
• To Βραβείο στην κατηγορία Μάρκετινγκ & Διαφήμιση για την καμπάνια «Εδώ, για σένα - 40 χρόνια Μασούτης»
• To Βραβείο στην κατηγορία Στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού
• To Βραβείο στην κατηγορία Ηλεκτρονικό Σούπερ Μάρκετ
• To Βραβείο στην κατηγορία Αριστεία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα
• To Βραβείο στην κατηγορία Δίκτυο Franchising
• Το Βραβείο στην κατηγορία Εταιρική κοινωνική ευθύνη – Άνθρωπος για την ενέργεια «Χτίζουμε μαζί χαρούμενες παιδικές αναμνήσεις» σε συνεργασία με την Henkel Hellas για τη δημιουργία της πρώτης εξοχικής κατοικίας για τα παιδιά του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού».
Diamond Awards of the Greek Economy 2017
Βραβείο επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2017 Τα Διαμάντια της ελληνικής οικονομίας.
2 Χρυσά Βραβεία στα Transport & Logistics Awards 2017
Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Sustainability για τον σχεδιασμό και εφαρμογή του «Zero Waste Concept”.
Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας για την ολοκληρωμένη στρατηγική συντονισμού στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Σημαντικά βραβεία τεχνολογίας για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα IMPACT BITE Awards 2017!
Για 6η χρονιά πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής βραβείων του Business Technology όπου η Διαμαντής Μασούτης διακρίθηκε σε 2 κατηγορίες σε έργα πληροφορικής και επικοινωνιών.

Χρυσό βραβείο για την εφαρμογή Scan And Shop στην ενότητα Ειδικές Εφαρμογές για Εταιρείες ανά Επιχειρηματικό Κλάδο, στην κατηγορία Επέκταση του φυσικού καταστήματος στο smartphone του καταναλωτή.
Χάλκινο βραβείο για το νέο online μηχανογραφημένο σύστημα Reflexis στην ενότητα Διοίκηση & Στρατηγική της Πληροφορικής, στην κατηγορία Βελτιστοποίηση και αύξηση αποτελεσματικότητας στα σημεία πώλησης.

• H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι η μεγάλη νικήτρια ανάμεσα στις ελληνικές πρωταθλήτριες εταιρείες που συμμετείχαν στο δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού των European Business Awards 2016-2017. Διακρίθηκε ως National Public Champion, πρωταθλήτρια εταιρεία στην επιλογή του κοινού.
• H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε για μία ακόμη φορά και είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία ανάμεσα στις 30 που βραβεύτηκαν στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων (Best Large Workplaces in Europe).
• Βραβείο Best Marketing Campaign στα Franchise Business Awards 2017.
Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. πήρε το βραβείο Best Marketing Campaign στα Franchise Business Awards 2017. Βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2016.
• Τιμητική Διάκριση από την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης.
Για την πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία στο επιχειρείν και την έντονη κοινωνική της δράση.
• H πρωτοποριακή εφαρμογή «SCAN&SHOP ΜΑΣΟΥΤΗΣ» διακρίθηκε στα «Lighthouse Ε-volution Awards 2017» όπου βραβεύθηκαν για έκτη συνεχή χρονιά οι καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο & επιχειρείν.
Διακρίθηκε στην κατηγορία «Καινοτομία & Έρευνα / Καινοτομία Ηλεκτρονικού Επιχειρείν».


2016

• Δήμος Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστήριο για την προσφορά προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης και την στήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων.
• Γιάννης Μασούτης, Manager της Χρονιάς 2016 !
Τα Retail Business Awards, που αποτελούν τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, βράβευσαν τον κ. Γιάννη Μασούτη ως Manager της Xρονιάς 2016. Διακρίθηκε πρώτος ανάμεσα σε 15 υποψήφιους για τον τίτλο.
• Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά, ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces 2016 του Great Place to Work® Institute Hellas, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Βραβεύτηκε ως το 5ο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην κατηγορία «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους.
• Environmental Awards 2016
Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. πήρε το χρυσό βραβείο στην Resource Sustainability, στην ενότητα βράβευσης Waste Management, στην κατηγορία Μείωση των παραγόμενων αποβλήτων
για το σχεδιασμό και εφαρμογή του Zero Waste Concept στο Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής (Distribution Center) της.
• Βραβείο Αριστείας στην Εφοδιαστική Αλυσίδα στα σελφ Σέρβις Excellence Awards 2016.
• Η Διαμανής Μασούτης Α.Ε. είναι μία από τις 20 (είκοσι) εταιρείες που έφτασαν στην τελική φάση αξιολόγησης των βραβείων «Growth Awards» και διακρίθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις που επέδειξε.
Η διάκριση αυτή έρχεται να σφραγίσει μία σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας, όπου σε περίοδο κρίσης, συνέχισε τη δυναμική πορεία της στον επιχειρηματικό κόσμο.
• Ο Μασούτης True Leader στην ελληνική αγορά!
Για 4η συνεχόμενη φορά βραβεύεται η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα βραβεία TRUE LEADERS της ICAP.
• Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. πέρασε με επιτυχία την πρώτη φάση του διαγωνισμού για τα βραβεία επιχειρηματικότητας European Business Awards 2016/2017.
• H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε για ακόμα μία φορά μεταξύ των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη 2016
• 4ο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα στα βραβεία Best Workplaces Greece 2016.
• H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βραβεύτηκε για την εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού με το HR Excellence Awards.
Τρεις διακρίσεις έλαβε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. για τις συσκευασίες προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας στα Packaging Innovation Awards 2016.

• 40 χρόνια Μασούτης Τιμητικό βραβείο στα Retail Business Awards
Βραβείο ανώτερης γεύσης και ποιότητας για την κρέμα βαλσάμικο Μασούτης!
Τα express market, το δίκτυο καταστημάτων franchise της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βραβεύτηκαν στα Franchise Βusiness Awards 2016 ως τo δίκτυο franchise με τη μεγαλύτερη πιστότητα.


2015

Χρυσό βραβείο στα Environmental Awards 2015.
Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. πήρε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Reverse Logistcs.
Transport & Logistics Awards 2015.
Άριστη επίδοση στην κατηγορία Βελτιστοποίηση Κυκλώματος Μεταφορών-Διανομών.
Transport & Logistics Awards 2015.
Εξαιρετική επίδοση στην κατηγορία Εταιρική Ευθύνη και Sustainability.
• Βραβείο Αθροιστικής Κερδοφορίας για τα έτη 2010 – 2014 στα βραβεία Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2015
• Βραβείο ως True Leader 2014στα ετήσια βραβεία True Leaders από την ICAP Group

Μεγάλη νικήτρια η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα σελφ σερβις Excellence Awards 2015
• Κορυφαίο Βραβείο Συνεισφοράς «Life Achievement Award» στον κ. Διαμαντή Μασούτη, πρόεδρο και ιδρυτή
• Τιμητικό Βραβείο «H Eλλάδα μπορεί»
- ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία «Καινοτομία / Νέα Τεχνολογία»
- ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία «Αριστεία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα»
- ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία «Κοινές Ενέργειες CSR» με HENKEL

Χρυσό Βραβείο στην Ενότητα Λειτουργικές και Επιχειρησιακές εφαρμογές και συγκεκριμένα στα ERP συστήματα, στα Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2015
Μεγάλη Διάκριση στα βραβεία Best Workplaces Εurope 2015
2ο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον 2015 στα βραβεία Best Workplaces Greece 2015


2014

Διάκριση βραβεία Best Workplaces Εurope 2014
Είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που διακρίθηκε στα Great Place to Work Europe 2014 και βρίσκεται στις 25 πρώτες μεγάλου μεγέθους εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη, στην 19η θέση. Στην ευρωπαϊκή έρευνα Best Workplaces συμμετείχαν 2.330 επιχειρήσεις από 19 χώρες της Ευρώπης που απασχολούν συνολικά 1.555.540 εργαζόμενους.
19η θέση στην κατηγορία «The Best Large Workplaces in Europe in 2013» | «Οι Μεγάλου Μεγέθους Εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ευρώπη»

Transport & Logistics Awards 2014.
Υψηλή επίδοση στην κατηγορία Βέλτιστη Διαχείριση Αποθεμάτων.

Transport & Logistics Awards 2014.
Άριστη επίδοση στην κατηγορία Ολοκληρωμένη Στρατηγική Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

4ο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον 2014 στα βραβεία Best Workplaces Greece 2014
Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε ως το 4ο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα το 2014 σύμφωνα με το Great Place to Work Institute Hellas. Η έρευνα Best Workplaces που διεξάγει το Great Place to Work Institute είναι η μεγαλύτερη έρευνα αξιολόγησης εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Η ιδιαιτερότητα του μοντέλου αξιολόγησης είναι ότι τη μεγαλύτερη βαρύτητα στην τελική βαθμολογία την έχουν οι απαντήσεις των εργαζόμενων. Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε ως το 4ο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα και το 2012.

European Business Awards 2013/14
Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έλαβε τη διάκριση εξαιρετικής επιχειρηματικής απόδοσης «Ruban d’ Honneur» στα European Business Awards 2013/14 και πέρασε στην τελική φάση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού. Διακρίθηκε ως μία από τις 10 φιναλίστ στην κατηγορία: Τhe Infosys Business of the Year Award/Bραβείο Eπιχείρησης της Xρονιάς (κ.ε. €150m+), που θα κριθούν στην τρίτη και τελική φάση του διαγωνισμού για την ανάδειξη του νικητή κάθε κατηγορίας. Σε αρχικό στάδιο διαγωνίστηκαν περίπου 15.000 εταιρείες από 27 χώρες και η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. πέρασε με επιτυχία όλες τις φάσεις του διαγωνισμού και έφτασε στις 10 πρώτες εταιρείες της Ευρώπης!

Franchise Business Awards 2014
Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βραβεύτηκε ως Best Franchise Manager στα Franchise Business Awards 2014 για τα express market (ειδικές συνεργασίες-franchise). Η 6η εκδήλωση απονομής των βραβείων Franchise πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 υπό την αιγίδα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ), της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος (ΣFΕ). Βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2013.


2013

Gold Stevie Winner 2013 - Διεθνή βραβεία επιχειρηματικότητας
Το χρυσό βραβείο ως επιχείρηση της χρονιάς πήρε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στο πλαίσιο των 10ων διεθνών βραβείων επιχειρηματικότητας“Stevie-International Business Awards” . Η τελετή απονομής έγινε στη Βαρκελώνη στις 14 Οκτωβρίου 2013 και η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. τιμήθηκε ως Company of the Year στην κατηγορία Diversified Services including Retail.

European Business Awards 2012/13
Τιμητική διάκριση «Ruban d’ Honneur» (ως μια από τις 10 καλύτερες επιχειρήσεις στην κατηγορία της) και πρόκριση στην τελική φάση των «European Business Awards 2012-13». H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι η μοναδική ελληνική επιχείρηση που προκρίθηκε στην κατηγορία της - Τhe Infosys Business of the Year Award, Βραβείο Επιχείρησης της Χρονιάς.
European Business Awards 2013/14
Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε ως National Finalist και πέρασε στην επόμενη φάση των European Business Awards 2013/2014. Είναι η μοναδική επιχείρηση στον χώρο των σούπερ μάρκετ που ξεχώρισε ανάμεσα στις 50 κορυφαίες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά βραβεία επιχειρηματικότητας για να διεκδικήσουν τη διάκριση Ruban d’ Honneur.
Διαμάντι της ελληνικής οικονομίας – Βραβείο επιχειρηματικής αριστείας
Diamonds of the Greek Economy – The Most Admired Enterprises 2013

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βραβεύτηκε ως Διαμάντι της ελληνικής οικονομίας και μια από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις (Diamonds of the Greek Economy-The Most Admired Enterprises), κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Stat Bank. Οι εταιρείες που διακρίθηκαν βραβεύτηκαν με βάση 10 αυστηρά οικονομικά κριτήρια που θέτει η Stat Bank.

Business ΙΤ Excellence Awards – Business Intelligence/Analytics
Για το έργο masinfo, κωδικό όνομα της λύσης QlikView της DCW Software Hellas που επέλεξε η εταιρεία για να ανταποκριθεί στις ανάγκες για προσωποποιημένη πληροφόρηση και ανάλυση διαφόρων εταιρικών παραμέτρων. Το πρωτοποριακό αυτό έργο απέσπασε κορυφαία διάκριση στο διαγωνισμό Business IT Excellence Awards, για τον κλάδο της Πληροφορικής, στην κατηγορία Business Intelligence/Analytics.
7η θέση/καλύτερο εργασιακό περιβάλλον 2013 στα βραβεία Best Workplaces Greece 2013.
18η θέση/καλύτερο εργασιακό περιβάλλον 2013 στα βραβεία Best Workplaces Europe2013. Είναι η μία από τις 8 εταιρείες της Ελλάδας που διακρίθηκαν ανάμεσα στις 100 πρώτες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2013. Κατέκτησε την 18η θέση στην κατηγορία «The Best Large Workplaces in Europe in 2013» | «Οι Μεγάλου Μεγέθους Εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ευρώπη».
Διάκριση σε 5 κατηγορίες στα «σελφ σέρβις Εxcellence Αwards 2013»

1. Οικονομική Ανάπτυξη για την ανάπτυξη και την αποτελεσματικότητα σε μια χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη για τον κλάδο των σούπερ μάρκετ.

2. Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, κατηγορία στην οποία διακρίνεται για δεύτερη χρονιά. Η βράβευση σε αυτή την κατηγορία έρχεται αμέσως μετά τη διάκριση της εταιρείας στα Best Workplaces Greece και Europe 2013.

3. Customer Segmentation & Category Management για category management στη κατηγορία «μαργαρίνες» σε συνεργασία με την εταιρεία Μινέρβα και τον εξωτερικό σύμβουλο Connectors.

4. Ψηφιακά Μέσα Επικοινωνίας / Mobile για τη δημιουργία της εφαρμογής masoutis για smartphones. Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι η πρώτη εταιρεία στο χώρο των σούπερ μάρκετ που δημιούργησε εφαρμογή για smartphones, με εξελιγμένες λειτουργείες και χαρακτηριστικά.

5. Κοινές Προωθητικές Ενέργειες για τη συνδυαστική ενέργεια «Καθαρίζω Ελληνικά- Στηρίζω Ελληνικά» σε συνεργασία με τη Henkel.


2012

• Βραβεύτηκε ως το 4ο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον 2012 στα βραβεία Best Workplaces 2012 από την έρευνα Best Workplaces που διεξάγει τα Great Place to Work Institute που είναι η μεγαλύτερη έρευνα αξιολόγησης εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

• Βραβεύτηκε σε τρεις κατηγορίες στα σελφ σέρβις Εxcellence Αwards 2012

1. Στην κατηγορία «Ανάπτυξη/Επενδυτική Δραστηριότητα» για το νέο κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής (logistic center).

2. Στην κατηγορία «Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού». Σε μια εποχή όπου οι εργασιακές σχέσεις περνάνε μεγάλη κρίση, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. καταφέρνει να διατηρεί άριστο εργασιακό κλίμα, να αυξάνει συνέχεια το προσωπικό της δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και να παρέχει ένα αξιόλογο περιβάλλον εργασίας, δίνοντας ευκαιρίες εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και εξέλιξης.

3. Στην κατηγορία «Customer Segmentation» για την πολύ αποτελεσματική συνεργασία με τη ΜΕΒΓΑΛ πέρα από τις κλασικές πρακτικές των εμπορικών συνεργασιών, μέσα σε πνεύμα απόλυτης εμπιστοσύνης και διάθεσης για καινοτομία.

• Κατέκτησε το βραβείο Γκίνες για τον μεγαλύτερο αριθμό αντρών που ξυρίστηκαν ταυτόχρονα, με στόχο την προσφορά σημαντικής οικονομικής βοήθειας στα παιδιά του Παπάφειου Ορφανοτροφείου Θεσσαλονίκης & του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.
• Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ήταν ανάμεσα στις 28 κορυφαίες εταιρείες που προκρίθηκαν ως National Finalist για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην επόμενη φάση των European Business Awards 2012/13. Προκρίθηκε στις 14 κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις που πέρασαν στον ημιτελικό όπου θα απονεμηθεί ο τίτλος «Ruban D'Honneur» στις 110 κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης (τις δέκα καλύτερες δηλαδή της κάθε κατηγορίας των βραβείων). Το 2012 για πρώτη φορά το κοινό είχε τη δυνατότητα να συμμετάσχει και να ψηφίσει την επιχείρηση της επιλογής του βλέποντας το βίντεο συμμετοχής που είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των European Business Awards. Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους του κοινού.
• Βραβεύτηκε ως True Leader στα ετήσια βραβεία True Leaders 2011 από την ICAP Group υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων.2011
• Famous Brands 2011 in Greece, Βραβείο Χρυσής Φήμης 2011, από το Reputation Management Institute στην κατηγορία Super Market – Αναγνώριση από καταναλωτές των εμπορικών σημάτων που διαθέτουν την καλύτερη φήμη στην ελληνική αγορά.
• Βραβεύτηκε ως True Leader στα ετήσια βραβεία True Leaders 2010 από την ICAP Group υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
2010
• Στα τέλη του 2010 βραβεύτηκε από τον ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό World Confederation of Businesses με το βραβείο THE BIZZ 2010 TROPHY για την επιχειρηματική τελειότητα (WORLD BUSINESS EXCELLENCE- WORLD BUSINESS LEADER CERTIFICATE).
• Το 2010 και το 2011 διακρίθηκε, ως μία από τις ισχυρότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που ξεχωρίζουν για τη συνέπεια στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές τους. Σύμφωνα με στοιχεία της Icap Group, η εταιρεία Μασούτης εντάσσεται στην κοινότητα «STRONGEST COMPANIES IN GREECE».

• Βραβεύθηκε στο Βερολίνο από το διεθνή ανεξάρτητο οργανισμό OTHERWAYS με το βραβείο τελειότητας, ποιότητας και ιδανικής απόδοσης για το 2010.
• Το 2010 απονεμήθηκε στον κ. Διαμαντή Μασούτη βραβείο καινοτομίας, για τη δημιουργία του πρώτου πράσινου καταστήματος στη Χλόη Καστοριάς, για το έργο και την πολύτιμη συμβολή του στην προώθηση και ανάδειξη της καινοτομίας. Στο 1ο Φεστιβάλ Καινοτομίας που οργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και η ΔΕΘ.
2009
• Βραβεύθηκε στη Μαδρίτη από το διεθνή ανεξάρτητο ισπανικό οργανισμό «Trade Leader’s Club» για την Αρίστευση σε Προϊόντα και Υπηρεσίες.
• Τιμήθηκε ξανά από το διεθνή ανεξάρτητο ισπανικό οργανισμό ACTUALIDAD με το βραβείο The Leader in Prestige and Quality 2009 ως κορυφαία εταιρεία σε κύρος και ποιότητα.
2006
• Τιμήθηκε στο Παρίσι ξανά από τον διεθνή ανεξάρτητο οργανισμό BID, για την πρόοδο που έχει σημειώσει στον τομέα της ποιότητας.
2005
• Βραβεύθηκε στη Φρανκφούρτη με τη διεθνή τιμητική διάκριση Arch of Europe η οποία απονέμεται σε εταιρείες που σημειώνουν την καλύτερη πρόοδο στην εφαρμογή των αρχών της ποιότητας.

2003
• Tιμήθηκε στο Παρίσι με το Χρυσό Διεθνές Βραβείο Αφοσίωσης στην Ποιότητα από το διεθνή ανεξάρτητο Οργανισμό BID (Business Initiative Directions) στα πλαίσια του World Quality Commitment.