Λόγω των έκτακτων, εξαιρετικά δυσμενών, καιρικών συνθηκών, η προγραμματισμένη για αύριο (Τετάρτη 6/9) συναυλία για τον εορτασμό των 47 Χρόνων από την ίδρυση της Δ. Μασούτης, αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας.
Στη Μασούτης, έχουμε γενέθλια και το γιορτάζουμε!
47 χρόνια μαζί. 47 χρόνια μια οικογένεια!
47 χρόνια γεμάτα προκλήσεις, φιλοδοξίες, όνειρα. 47 χρόνια γεμάτα προσπάθεια να προσφέρουμε καθημερινά τα πιο ποιοτικά και προσιτά προϊόντα σε ολόκληρη τη χώρα. Με φροντίδα και συνέπεια να ικανοποιούμε τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία αγορών και χτίζοντας μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης… σχέσεις ζωής…
47 χρόνια μιας μεγάλης ελληνικής οικογένειας με τους 10.000 δικούς μας ανθρώπους και τα 389 καταστήματά μας πανελλαδικά… τους ανθρώπους μας που είναι η δύναμή μας για να μεγαλώνουμε διαρκώς…

Για όλα αυτά λοιπόν γιορτάζουμε… και θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί σε ένα μεγάλο πάρτυ την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 στο Άγαλμα του Μεγ. Αλεξάνδρου στην παραλία Θεσσαλονίκης.
Μαζί μας η οικογένεια Πλούταρχου που θα τραγουδήσει ζωντανά για όλους εμάς για να ταξιδέψουμε σε αγαπημένες μουσικές διαδρομές. Παρουσιαστές της εκδήλωσης, ο μοναδικός Δημήτρης Ουγγαρέζος και η πάντα υπέροχη Κατερίνα Ζαρίφη. Την όμορφη αυτή παρέα θα πλαισιώσει σε μια guest εμφάνιση ο αγαπημένος Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.


Και μπορεί εμείς να γιορτάζουμε, αλλά σε εσάς κάνουμε δώρα συνολικής αξίας 6.900€

Ένας υπερτυχερός θα κερδίσει πόντους αξίας 1.000€ (33.334 πόντοι)
10 τυχεροί θα κερδίσουν πόντους αξίας 200€ (6.667 πόντοι)
60 τυχεροί θα κερδίσουν πόντους αξίας 50€ (1.667 πόντοι)
30 τυχεροί θα κερδίσουν πόντους αξίας 30€ (1.000 πόντοι)

γιατί στα γενέθλια θέλουμε μόνο χαμόγελα!

Κι επειδή σε μια οικογένεια το πιο σημαντικό πράγμα είναι το χαμόγελο των παιδιών, στις 6 Σεπτεμβρίου, στη γιορτή μας, υποστηρίζουμε τον κουμπαρά του «Χαμόγελο του Παιδιού» συνεισφέροντας όλοι όσο μπορούμε. Κάνουμε εμείς την αρχή με δώροεπιταγές αξίας 4.000€.

Σας περιμένουμε λοιπόν να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να γιορτάσουμε όλοι μαζί!