Δημοφιλείς αναζητήσεις
Κατηγορίες
Μήπως εννοείτε
masoutis
Η εταιρία
masoutis
Company
Δέσμευση χρόνου για {{RemainingMinutesCustomersSlot}}'
{{RemainingMinutesCustomersSlot}}'
{{ languagePreview }}
Μασούτης Marketplace
{{a.HeaderMenuItemDescr}}
Μασούτης Marketplace
{{a.HeaderMenuItemDescr}}
Προβολή Όλων
Display All
{{a.MenuItemDescr}} {{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
You
Βιοκαρπέτ
CookShop
Brands in a Box
Bag Stories
Vita4you
Petshop88
Brands2you
Organic Brands
Marmaridis
Morgan Collection
Kiddo
Προβολή Όλων
Display All
{{a.MenuItemDescr}} {{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
Προβολή Όλων
Display All
{{a.MenuItemDescr}} {{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
{{a.MenuItemDescr}}
Προβολή Όλων
Display All
Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2-5 ώρες για παραγγελίες πριν τις 15:00, ενώ για παραγγελίες μετά τις 15:00 η παράδοση πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Αποκτήστε την Mas Card
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
{{Message}}. Eισάγετε ξανά το κινητό τηλέφωνο.
{{Message}}
{{ErrorMessageFromServer}}
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα κατωτέρω στοιχεία σας, στην περίπτωση που επιθυμείτε να αποκτήσετε την κάρτα mas card και να επωφεληθείτε των προνομίων του προγράμματος πιστότητας σύμφωνα με τους όρους χρήσης της κάρτας και της Πολιτικής Απορρήτου της εταιρίας.
Υποχρεωτικά πεδία με κόκκινο
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Συναινώ στη χρήση των παραπάνω προσωπικών στοιχείων και των στοιχείων αγορών για τους σκοπούς που ορίζονται στους όρους του προγράμματος πιστότητας
να λαμβάνετε ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό με προσφορές, εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες (διαγωνισμοί, κληρώσεις) από την εταιρία μας.
να λαμβάνετε ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό με προσφορές, εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες (διαγωνισμοί, κληρώσεις) της εταιρίας μας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
να επικοινωνούμε μαζί σας για έρευνα αγοράς σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
να σας ενημερώνουμε για εξατομικευμένες προτάσεις για θέματα που ίσως σας ενδιαφέρουν βασιζόμενες στις αγορές σας.

Μπορείτε οποτεδήποτε και εύκολα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνώντας μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

{{messageWaiting}} {{Message}} {{returnCustomer}}
{{messageWaiting}} {{Message}} {{returnCustomer}}

Προστασία προσωπικών δεδομένων
Η εταιρία Δ. Μασούτης Α.Ε, ως υπεύθυνος επεξεργασίας, με σεβασμό στην Ιδιωτικότητα, διασφαλίζει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε νόμιμη επεξεργασία εφαρμόζοντας τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με αρ. (EE) 679/2016 (στο εξής «Κανονισμός»).
Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά την συμπλήρωση της αίτησης έκδοσης της mas card ηλεκτρονικά καθώς επίσης κατά την αίτηση επανέκδοσης της κάρτας ή τροποποίησης των στοιχείων σας.
Φροντίζοντας να σας παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες, τα ως άνω προσωπικά σας δεδομένα, όπως και τα στοιχεία των αγορών σας θα υποβληθούν σε επεξεργασία αποκλειστικά και μόνο για συγκεκριμένους σκοπούς που σχετίζονται με την απόλαυση των προνομίων της mas card, την αυτόματη συμμετοχή σε κληρώσεις και διαγωνισμούς, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος πιστότητας για την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής μας σχέσης και τη σχετική επικοινωνία μαζί σας
Λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να εγγυηθούμε την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Ενδέχεται επιλεγμένοι συνεργάτες μας, να είναι αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων στο βαθμό που εξυπηρετούνται οι προαναφερόμενοι σκοποί επεξεργασίας και υπό τον όρο της εμπιστευτικότητας και τήρησης του Κανονισμού.
Τα προσωπικά σας στοιχεία διατηρούνται για όσο χρόνο η κάρτα παραμένει ενεργή ή για το αναγκαίο χρονικό διάστημα εκπλήρωσης νόμιμων υποχρεώσεων μας ή εννόμων συμφερόντων μας, και μέχρι την ακύρωσή της.
Έχετε το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, δικαίωμα στη φορητότητα, εναντίωσης, δικαίωμα να μην υπόκεισθε σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ. Για να διευκολύνουμε την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για κάθε σχετικό θέμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].
Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να προσφύγετε ενώπιον της αρμόδιας Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) για τυχόν παράπονο που απορρέει από την ανωτέρω επεξεργασία, στα εξής στοιχεία επικοινωνίας: email [email protected], τηλέφωνο 210 6475600, ταχυδρομική διεύθυνση: Λεωφ. Κηφισίας αρ. 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα.
Η κάρτα σας ακυρώνεται αυτόματα αν δεν γίνει χρήση της για ένα συνεχόμενο έτος.